Różności > Hyde Park

Marsz Niepodległości

<< < (2/3) > >>

Pobor:

--- Quote from: RoXaR77 on 13 November 2013, 00:26:42 ---Dobrą robotę zrobiła masońska telewizja, która marsz niepodległości przedstawiła jako marsz chuliganów. Prawda jest taka, że niewielka grupa odłączyła się od marszu i poszła demolować miasto. Ale wiadomo. Media robią swoje i pokażą swoje.

--- End quote ---

Zastanawia mnie jaką telewizje oglądałeś, bo ja oglądałem kanały informacyjne i tam podawano informacje,ze odłączyła się grupa debili i rozwala miasta,a nie Marsz Niepodległości. Ale wiadomo po żydowsko-masońsko-lewackich mediach trzeba pojechać. Lubie to!  :-X

gustavo:
Czy mogę poprosić o zamknięcie tematu który:
primo nie ma nic wspólnego z grami których dotyczyć ma strona;
secundo z samej definicji prowadzić będzie do niemerytorycznych konfliktów, upomnień ujemnych punktów honoru ogólnego bałaganu i w końcu banów;
tertio tego typu dyskusje prowadzone są wszędzie w internecie, epizod red.orchestrowy więc nie doprowadzi do poprawy sytuacji ogólnej i niestety nie rozwiąże konfliktu którego dotyczy.
Cieplutko pozdrawiam :)

morticore:
Czyja wiem, jakoś nie widzę tu ożywionej dyskusji ani lewacko-faszystowskiej wojny :)

Odi^PrOfAnUm:
Jak się nie umie rozmawiać to niech się nie piszę. Był już jeden admin naziolek, który decydował o czym ludzie mają pisać i nie skończyło sie za dobrze.
Po drugie, każda dyskusja - prowadzona w miarę cywilizowany sposób ma rację bytu. Zaś admini powinni studzić co bardziej krewkich ujadaczy a w dopiero po bezskutecznych próbach strofowania takich jegomości - wątki zamykać.
Tu jak na razie się nic nie dzieje.

Ja w tym roku akurat nie byłem ( byłem na 2 poprzednich ) - braciak  za to szedł i mówił, że to był najspokojniejszy jak do tej pory marsz. A chodzi od 2011.
Komunistyczna telewizja i gówno  zawsze wypaczą obraz MN, to już norma. Jakby się zajarał tylko i wyłącznie  śmietnik, to i tak relacja z MN w 90% dotyczyłaby tego śmietnika. Tak już lewary działają

Maciej2801:
To już standard że Warszawka musi się po napierdalać w Święto Niepodległości. My się w Poznaniu najemy rogali i nic mam się potem już nie chce.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version