Czy ja pije i z kim to nie Twój zasrany interes,a "MONITORA" nie znam i z nim nie piłem .
No już powiedziałem z kim/czym ale faktycznie mało mnie to obchodzi.
A Twoje przypie**dalanie się co do tej strony,wybranych (lub nie) adminów i ogólne nastawienie kwalifikuje Cię do WYJE BANIA (Wyje znaczy śpiewa, Bania znaczy głowa) z tego towarzystwa.
Na razie na warna to Ty pracujesz. Zastanawiam się, czy go dostaniesz, bo mimo jasnych upomnień nadal nie potrafisz się zachować i bluzgasz. Nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz więc daruj sobie jakieś hucpy z widłami pod pachą koleś. Nie umiesz się wypowiadać, nie pisz. Prosty i klarowny przekaz. Przestaniesz rzucać kur...ami we mnie, wtedy będę mógł z Tobą rozmawiać. Inaczej dyskusja się nie posunie nawet o milimietr.
Po drugie. Na żadnym innym forum się nie spotkałem z taką megalomanią ze strony administracji, słowem nic im nie wolno powiedzieć, bo to już jawny bunt i podjudzanie do czegokolwiek. Mam parę kont na różnych forach i w sumie obywam się tam bez warnów ani jakiś głębszych spin. Nie mówiąc już, że ktoś mi piszę dosłownie bym zamknął morde, bo to są już zupełne jaja
Uważam, że administracja ma służyć userom i krytyka administracji może działać w obie strony. Za stary jestem na robienie jakiegoś flejmu i innego dziadostwa. Z resztą nie ma z kim bo tu pisze regularnie raptem 5 osób, z czego 3 to admini/ex admini.
Stosunek do forum - jeśli już zahaczyłeś, wydaje mi się, że został prze ze mnie określony - ma służyć grającym w grę i potencjalnie zainteresowanym. No ale jeśli Wy uważacie, że wybór na admina Bubla ( którego mam w znajomych i widzę w co gra ) - przy całym szacunku, gościa, który w ro1 zwyczajnie nie gra i grał nie będzie i nic o tej grze nie wie - za zajebisty, a inni mają przyklaskiwać a, broń Boże, krytyka wyboru to podniesienie ręki na administrację to niesty coś tu jest nie halo. Z resztą wystarczy rzucić okiem na listę adminów - kto to w ogóle jest? Bywają na serwie, grają w grę, robią cokolwiek? Popytajcie o zdanie może ludzi co grali dużo w tą grę.
Mi zależy, by ta gra jeszcze żyła parę lat, nie tylko mi z resztą bo jest parę osób, z którymi gram od początku i mają podobne zdanie. A z kim ten cel realizować to już nam obojętne. Ja tam chcę polskiego serwa z polskimi graczami - na kształt ruskiego. Ruskom nie potrzeba mieć 3/5 adminów spoza granicy, którzy regularnie grają na innych serwerach
A jak jest ruski admin to ma 5 tys godzin wygranych w grę. Może warto by pójść tą drogą? W sumie nie mnie grzebać Wam w portfelach ale chyba się zgadzamy, że lepiej płacić za pełny serwer niż za pusty