Cześć!
Poszukałem trochę na forum ale nic mi się nie wbiło w oczy... Mam kilka problemów z RO2
Mianowicie:
1. Zanim wleze na serwer, to patrze ile tam jest ludzi, i np. jest 55/64 no to włażę, i nagle mnie wywala że serwer pełny o.0
2. Bywa też tak, że jak już dostanę się na serwer to: potrafi mnie po chwili wyrzucić (conection lost - ?!) Nie mam pojęcia jakim cudem, mam dość dobre łącze w UPC, w miarę szybkie (2gb danych potrafi mi się ściągnąć w raptem 3 czy 4 minuty...) z resztą na inszych serwerach (a raczej grach) nie mam tego problemu.
3. Zdarza mi się ostatnio często coś takiego - biegnę sobie, a tu nagle obraz staje się powoli czerwony, karabin znika i zostają same dłonie, po czym pokazuje mi że ktoś mnie uwalił (?!) -Taka trochę zwiecha...
4. Co mnie zdziwiło jak dziś rano grałem - nie mogłem się zrespować (tak, wybrałem sobie klasę, miejsce co kolwiek itd..), klikam gotowe, po chwili znowu pojawia się to okienko z prawej strony do wyboru respa xF
5. Również jak się zrespowałem (to miało miejsce na tej mapie gdzie zaczynało się SP - ta wieś) Resp, po czym nie mogę się ruszać, tzn mogę, ale ruch ten przypominał jak jak byśmy próbowali ruszyć samochodem na silnie zaciągniętym ręcznym...
Maine laptopen waffen:
1. I7 - 6mb keszu 2.10Ghz
2. Karciocha: Geforce 635 czy jakoś tak
3. 18gb ramu
Chyba tyle. No i z góry dziękować za odpowiedź