Różności > Hyde Park
BATTLEFIELD Hardline
BartBear_[PL]:
Czyli twórcy BF pozazdrościli konkurencji - Payday-owi i robią Paydaya na silniku Battlefielda. Różnica oczywiście jest taka, że tutaj możemy także grać po stronie "niebieskich" i nie mam tu na myśli Ruchu Chorzów ;D.Do czego to doprowadzi - zobaczymy ponoć w październiku a na razie 2 filmiki promujące:
BartBear_[PL]:
Pierwsza rozgrywka w betę:
BartBear_[PL]:
Pobor:
Widzę Barcie wziąłeś sobie do serca rolę bandziora, na czacie CHWDP, no ładnie :D
BartBear_[PL]:
--- Quote from: pobor on 16 June 2014, 02:11:12 ---Widzę Barcie wziąłeś sobie do serca rolę bandziora, na czacie CHWDP, no ładnie :D
--- End quote ---
O! Widzę Pobor "Sokole Oko" w akcji! :P
No co...żeby dobrze grac to trzeba się wczuwać ;)
A poza tym wcale nie wiesz, czy nie byłem prowokatorwem i rzucając takie hasło nie czekałem na oddzew a potem bym zgłosił zaistniałą sytuację odpowiednim organom ;D
Co do wczuwania - od razu lepiej się gra, jak leci motywująca dopasowana muzyka w "samochodowym radiu" jak tu ;)
A tak właściwie to w tej sytuacji najpierw mnie postrzelali a jak byłem bliski kopnięcia w kalendarz to podeszło do mnie jakieś takie Muszelka Kiełbasa i mi przyperdzieliło z tazera i potem mi na czacie pisało jaki to ze mnie niegrzeczny był chłopczyk i musiałem być ukarany i mnie aresztowało, dlatego do końca nie wiem czy toto obraziłem, czy obiecałem wieczorne przyjemności ;D ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version