Różności > Hyde Park

Sniper Elite III

<< < (2/2)

BartBear_[PL]:

--- Quote from: Dumpfires on 27 January 2016, 18:17:42 ---18:05
Gewehr 43 był używany już w Afryce, czy twórców poniosła fantazja?

--- End quote ---
A "Błyskawica" była? A jest w dodatkach DLC. Sądzę że po prostu do dyspozycji jest broń 2-go wojenna bez trzymania się historycznych poprawności, no skoro w ogóle jest tu taka misja gdzie 1 lub najwyżej 2-ch snajperów przedarło się na odległość umożliwiającą zmianę losu Świata ;) to takie pierdołki z jakiego typu broni tego dokonają chyba schodzą na dalszy plan ;)

Dumpfires:

--- Quote from: BartBear_[PL] on 27 January 2016, 18:29:25 ---A "Błyskawica" była? A jest w dodatkach DLC. Sądzę że po prostu do dyspozycji jest broń 2-go wojenna bez trzymania się historycznych poprawności, no skoro w ogóle jest tu taka misja gdzie 1 lub najwyżej 2-ch snajperów przedarło się na odległość umożliwiającą zmianę losu Świata ;) to takie pierdołki z jakiego typu broni tego dokonają chyba schodzą na dalszy plan ;)

--- End quote ---
Nie mam nawet podstawki, więc co nie mam pojęcia co jest w DLC. Wątek fabularny to oczywiście bajka dla dużych dzieci  ;D Skoro w tej grze głównym przeciwnikiem jest AI to raczej nie będzie narzekała, że do swojej dyspozycji ma tylko broń powtarzalną, a nie jakieś wunderwaffe. Zapomniałem o jednym... Głównym bohaterem jest żołnierz "hamerykański" no i trzeba pokazać światu, że DAK miał jakieś cuda niewidy, bo inaczej po co USA miało by tam interweniować... (Psssst. Oil war   :D )

BartBear_[PL]:

Wojcieszy:
Jakby kogoś to interesowało :)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version