ok pogralem troszke czasu w ta gre zakumalem ja i mozna powiedziec,ze mam podstawowe pojecie o niej i zasadach jakimi sie rzadzi
moi koledzy tak jak ja pasjonuja sei grami o II WŚ typu CoD,MoH,BF2,DoD....tak jak ja z niecierpliwoscia czekali na premierę RO.specjalnie razem poszlismy do Empiku żeby kupic ja w dniu premiery...ja odrazu po zainstalowaniu polubiałem ta gre a im dluzej gralem tym bardziej mnei wciagala swym klimatem i sposobem rozgrywki....im ta gra sie nie podoba bo (tu beda cytaty) :
"mam red orchhestrę, grałem całe 3 razy.... ktoś kupi ? za 20 zl, z kontem steam ? xD
takie gry powinno się publicznie biczować..."--------Raczej ich autorow
"A. Orhestra nie jest niczym nadzyczajnym ---------PRAWDA
B. Ma lichą grafike-----------------------PRAWDA
C. Kolejna gra o drugiej wojnie!! "-------------------GRAM TYLKO W TAKIE
"E. Długo się wczytuje--------------NIE PRAWDA
F. Hu*owe modele i tekstury---------PRAWDA
G. PO*EbANE sterowanie "----------------------------PRAWDA
"Aha zapomniałem jeszcze że to nie jest nawet gra!!!------------------PRAWDA
I.To tylko mod do Unreala. Powstała na jego silniku,------------NIE OBCHODZI MNIE TO
J. jej twórcy nawet nie mają studia developerskiego.----------------------NIE OBCHODZI MNIE TO
k. Nie widziałem jeszcze dobrej gry której cena PODSTAWOWA miała niezałe 30 PLN"-------------------PRAWDA
noi powiedzcie mi jak tu zrobic scene w RO skoro istnieja ludzie którzy kupuja gry po cenie a ni po jakosci...
powiem tak ta gra jest kompletnie drentwa,sztywna (choc ma fajnego raddolla
) nudna monotonna i ogolnie odstrasza swoja prostota ehh czego mialem sie spodziewac po 30zl ? zreszta gralem w free traila (naiwniak) mam nadzieje,ze sprzedam w szkole ta gre jakiemus kumplowi za paczke fajek
powracajac do tematu to nie wiem czy nie widzicie tego czy niechcecie zobaczyc ale ta gra umarla smiercia naturalna przynajmniej ja odnosze takie wrazenie jest TYLKO 230-240 serverow z czego granych jest (w godz wieczornych 20-30 z nich)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to daje ogolne pojecie o popularnosci tego tytulu
jak narazie najlepszym najbardziej grywalniejszym fps w historii jest i bedzie CALL OF DUTY (pierwsza czesc)