Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń
Nowa broń
ramzes:
broni jest wystarczajaca co do FG prawda jednoski spadochronowe mialy go w posiadaniu jednak spotkalem sie kiedys na forum z wersja ze FG byl uzywany tez przez SS jednak co do tego ne jestem przekonany chociaz mozliwe trzeba poprostu poszukac po zrodlach :) a co broni http://www.dayofdefeat.com/Manual/img/Weapons/ger_Panzerschreck.jpg to wydaje mis ie ze jest to produkcja Amerykanska wiec na froncie wschodnim nie zabardzo pasuje (aczkolwiek mogla wystepowac gdyz USA sprzedawalo sprzet dla ZSRR)
Goose:
--- Quote ---http://www.dayofdefeat.com/Manual/img/Weapons/ger_Panzerschreck.jpg to wydaje mis ie ze jest to produkcja Amerykanska wiec na froncie wschodnim nie zabardzo pasuje (aczkolwiek mogla wystepowac gdyz USA sprzedawalo sprzet dla ZSRR)
--- End quote ---
Nie bardzo rozumiem - dajesz linka do Panzershrecka mówiąc o hamerykańskiej produkcji ? Omine to milczeniem
a M9a1 Bazooka był "w spadku" dla ZSRR na podstawie "lend leese"* i rosjanie wykorzystali "bazuki" na swoim froncie (bodajże najwiecej sprzetu z zagranicznych dostaw wykorzystali przy "wyzwalaniu" Stalingradu **) IMO , skoro jest uwzględnione rzadziutkie MP-41 i rzadkie PPD-40 to czemu M9a1 nie może być. I osobiście też nie mam nic przeciwko dodaniu Panzershrecka dla "Dojczów" :).
*nie jestem pewien pisowni
** nie jestem tego w 100% pewien :)
pastor44:
mogli by dac Niemiaszkom tego Panzershrecka ale takie wyrównywanie szans
dając Ruskom Bazooke to zły pomysł
Tak samo zresztą jak rozmieszczanie na mapie Panzerfaust'ów
Dali by im koktajla czy jakies granaty ppanc
Ale niestety coś mi się wydaje ze dodatków do
RO juz za wiele nie będzie, przeciez wspominali coś
ze wypuszczą free boostery do 2007r :(
a co potem?!
kryszek:
--- Quote ---pastor44 :
Ale niestety coś mi się wydaje ze dodatków do
RO juz za wiele nie będzie, przeciez wspominali coś
ze wypuszczą free boostery do 2007r :(
a co potem?!
--- End quote ---
No,pastor,nie wiadomo,czy będzie w ogóle jeszcze jakiś,bo jak na razie nie słyszałem,o żadnym dodatku=/
Tomciaz_PL:
Z kolei Ruscy mogliby dostać Maximy wz. 1910/28. Mogłoby to być bardzo ciekawe :). Poważnie!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version