Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń
Nowa broń
Herr_Batke:
Biorąc pod uwagę realizm RO wprowadzenie Maxima ma sens jedynie w wersji stacjonarnej (jak w przypadku wspomnianego przez Ciebie Vickersa).
Co do ISU-152: nie miałem okazji grać PariserPlatz III na serwerze. Raz się wbiłem, jako obserwator i przyznam, że w akcji nawet nieźle sobie poczynał. Natomiast pooglądałem go szczegółowo w wersji treningowej z bootami.
Wrażenie całkiem pozytywne: wygląda realistycznie, prowadzi się koszmarnie wolno i wieki sie ładuje :D Skuteczności ognia nie badałem, ale przy wystrzale radzę ściszyć głośność słuchawek - za pierwszym razem prawie wyrwało mi bębenki...:dozingoff
KrwawyEdo:
Maxim mam sens w wersji stacjonarnej i z ograniczona amunicja .
Yab_PL:
--- Quote ---Herr_Batke :
Co do ISU-152: nie miałem okazji grać PariserPlatz III na serwerze. Raz się wbiłem, jako obserwator i przyznam, że w akcji nawet nieźle sobie poczynał. Natomiast pooglądałem go szczegółowo w wersji treningowej z bootami.
Wrażenie całkiem pozytywne: wygląda realistycznie, prowadzi się koszmarnie wolno i wieki sie ładuje :D Skuteczności ognia nie badałem, ale przy wystrzale radzę ściszyć głośność słuchawek - za pierwszym razem prawie wyrwało mi bębenki...:dozingoff
--- End quote ---
wyglada poteznie, brzmi poteznie, naparza piechote niemilosiernie, ale niestety niezbyt skuteczny na czolgi. Pantera mozna sie ustawic tak zeby strzaly rykoszetowaly, wprawdzie panterka nie pociagnie tak dlugo ale na tyle dlugo zeby uciec/zajechac od boku albo nawet od przodu zniszczyc. Kolejna wada: pancerz wprawdzie gruby ale jak to dzialo samobierzne - nie mozna ustawic pod katem przez co przezywalnosc jest nizsza niz w ISie. Poza tym ma malo pociskow i baaardzo dlugi reload a na dodatek sama lufa przemieszcza sie baardzo powoli (odrobinke szybciej niz wierza w tygrysie). No ale ladnie wykasza piechote - spokojnie 1 strzalem mozna po 5-6 ludzi wykosic. No i ten dzwiek spadajacej luski:D Moze niezbyt praktyczny sprzecik, ale fajnie sie tym jezdzi
Adam"Saddam"Dreher:
Ja osobiscie uwazam ze Maxim jak najbardziej pasuje do tej gry a mi brakuje granatów p.czołgowych, ladunki wybuchowe sa troche nudne, no i panzarshreck, moze inne rusznice.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version