Różności > Hyde Park
Armed Assault
Yab_PL:
Juz niedlugo wychodzi Armed Assault (dla niewtajemniczonych nastepca OFP) jest tylko male 'ale': wg. oficjalnego forum ma to nastapic 10.11.2006, a na stronie Lema niby 24.11.2006. Dobra, w kazdym badz razie niedlugo. Kto sobie sprawia gre? Ja nawet mysle nad kupnem premierowo (bylaby to pierwsza gra kupiona w momencie premiery) :)
PrezesOi:
ja kupuje ArmA, jak tylko pojawi sie u nas.
Zdzira:
Boje się, że w ArmA nie pogram sobie na 2,0GH (chodzi jako 1,6GH) 1GB ramu, Radeon 9550pro + boX.
Myślicie, że będę mógł grać na takich ustawieniach ? :(
Operation Flashpoint był (jest) naprawdę udaną grą jak na swój czas i jeśli chodzi o mnie pewną rewolucją w tej dziedzinie gier. (mnóstwo czasu zmarnowałem nad planowaniem swoich misi ^^ nawet na single grało mi się całkiem przyjemnie).
MataDor:
Też kupuję ArmA jak sie tylko pojawi. To jednyna pozycja która moze mnie zaciekawić w najbliższym czasie, choć RO napewno nie pobije, przynajmnije tak myśle. Klimat II WŚ jest najlepszy a w Armie będzie wspólczesny teatr działań.
U nas cała ekipa czeka na QuakeWars, ale dla mnie futurystyczny klimat walki jest nie do przyjęcia (dlatego odszedłem od BFa)
Zdzira:
QuakeWars szczerze wątpię i nie dziękuję :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version