Różności > Hyde Park

Armed Assault

<< < (6/6)

Wawer:
W takim razie podziel się z wrażeniami z gry. Może i ja sie skuszę.
Tylko skąd wziąć na to czas?

Zdzira:
Czas to już Twój problem hehe :) co do samej gry.... nie polecam jeżeli ktoś nie jest bardzooo wiernym fanem OFP. Gra na multi jest "dziwna" i jest to bardzo softowe stwierdzenie. Większość graczy pluje sobie w brodę i przeklina pod nos tą gierkę. Ja staram się jak narazie nie skomleć a coś tam ugrać ( co prawda z mizernym skutkiem ale no co zrobić.... może się doczekam niebawem patcha.)

Soltys:
Hmm, ta gra jest cholernie trudna jak dla mnie i potrzeba dobrego kompa aby sobie pograc bez doczytywań otoczenia. Jak na dobrą jakośc OFP(w tamtych latach) ta gra jest inna, ładnie wyglądają cienie i modele ale taki Abrams to nie jest to samo co w OFP, przeraziło mnie latanie śmigłowcem które jest do bani. Nie będe mówił co do luk w tłumaczeniu i czasem żle przypisanych opisów misji oraz czasem dialogów. Hmm, multi player jest dziwny ponieważ akcje się toczą na zbyt dużych obszarach, czasem można jechac czołgiem pięc minut i przy celu dostac z wyrzutni lub  z armaty, zabicie kogoś graniczy z cudem i szczęściem. Zdzira wspomniał o patchu miejmy nadzieję że wyjdzie niedługo i wiele poprawi. Taka jest moja opinia.

Wawer:
Na kompa nie narzekam ale na cenę gry tak. Nie jestem pewien czy chcę grac czytając opinie o trudności gry. Z drugiej strony...jak sie uprę:p

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version