Witam, na początek witam wszystkich, może niektórzy kojarzą mnie z DoD'a. O RO słyszałem wiele dobrych słów i czekałem do 11 sierpnia żeby go kupić. Skorzystalem jednak z triala i zassałem gre w środę. Gra wydaje mi się wyjebana w kosmos ale muszę trochę pograć żeby ją ogarnąć. Mam jednak problem, a nawet kilka. Po pierwsze w menu wiesza mi się myszka (zawiechy na kilka sec.) da się to przeżyć ale to wqrwia. Po drugie Preparing to deployment trwa u mnie ponad 3 min!? A po trzecie to liczba FPS, po prostu jeden wielki LAG, liczba FPS nie przekracza 10!!. Mam kompa Pentium 4 1.7GHz, 512MB RAM, grafike Abit Siluro GF4Ti 4200 128mb/128bit, Winda 2003 R2 Eng. Wiem że nie jest to cfg. wysokich lotów ale new komp będzie za kilka dni. Jak gram na FB to zanim załaduje mi się mapa to do końca pozostaje tylko 10-11min, można się wqrwić. Gram na najniższych detalach dlatego liczba FPS powinna być dużo wyższa. Jeżeli jest na forum jakiś posiadacz GF4ti 4200 to niech napisze ile wyciąga na niej FPS. A co do deploymenta ta nawet nie mam pomysłów co z tym zrobić ;p
Pozdr