Kwestia wieku jest nie istotna, rozumie że większa część graczy wolałaby żeby ciała nie znikały tylko nie chcą sie przyznać. Ja osobiście przystaje na tym co jest, czyli bez ciał. A dla tego ze gra obłożona ciałami a nie ma co ukrywać ze przy tak szybkiej częstotliwości ginięcia byłaby masa tych ciał co utrudniałoby grę. Utrudniała w poruszaniu się, z dużych odległości wprowadzała w błąd. Jeszcze pozostaje sprawa moralna, RO jest grą w której zabijamy wirtualnie oczywiście i obraz gry wyściełany trupami, członkami tych ze trupów, wybuchy rzucające wokoło ciała poległych na kształtujący sie młody umysł mógłby wpływać negatywnie. Mam 12 letnią córkę, która oczywiście nie gra w takie gry ale widzę jak świat komputerów, gier ma jednak wpływ i gdzieś tam podświadomie te wszystkie gry odciskają piętno. Oczywiście moja wypowiedz może byc przesadna, ale widzę po sobie dla przykładu ze dużo czasu poświęcam przy komputerze i często osoby bliskie mówią mi ze jestem uzależniony od komputera, ja oczywiście zaprzeczam bo nie widzę problemu, ale w duchu po zastanowieniu sie przyznaje im ze mają racje. I tak może być z tymi ciałami,trupami.....wszystko z umiarem....