Różności > Hyde Park

BF2 clan -<[BZK]>- Movie

<< < (3/3)

GONZO_PL:
Spoko filmik. Też grywałem w BF2 i podziwiam pilotów odrzutowców, mi jakoś latanie samolotami nie przypadło do gustu chyba że w BF42 to i owszem lubiłem polata sobie  samolotami z II wojny światowej...

PrezesOi:
assasin - to bardziej trick-movie niz jakis pokaz skilla, wiekszosc z tych "sztuczek" (jakkolwiek by nie byly ciekawe lub efektowne) jest kompletnie bezuzyteczna w klanowce. pomijam fakt ze samoloty w typowej klanowce w BF2 nie wystepują (jedyna mala mapa [16-a takie sie gra na klanowkach] z samolotami to Operation Clean Sweep, ktorej zaden klan nie lubil grac. raz ją tylko gralismy w jakims turnieju, i zakonczyla sie blyskawicznie-w miare szybko nasz desant ktory sie wysypal z samolotu (!-tak tak, klimaty bf2) "opanowal" nieprzejmowalna baze przeciwnika i zaczal sie spawnkilling... no coz, zwyciestwo uber alles :]

s1d:
Assasin to nie ma byc pokaz skilla...To jest porpostu filmik ktory razem stworzylismy dobrze sie przy tym bawiąc...prezes wiadome ze samoloty nie przydadza sie w klanowych walkach ale warto pokazac co mozna nimi wyczyniac w grze...Assasin i mowisz ze nie ma tu nic efektownego to zagraj w BF2 i zobacz sobie ile radosci jest z tego ze przelecisz samolotem przez tamę bądź pod mostem...:D I warto to potem pokazac :wink

Damianx2x2:
Dla mnie to jakos nie zrobilo wrazenia :P nie wiem :P za duzo fince sixion ostatnio widzialem (czy jak to sie pisze :P )

Zdzira:
mam na freeplay w BF2 przegrane z 10 godzin. (chyba jednego dnia jebłem 3/4). w BF42 mam przegrane dwa lata :love i wracam do tej gierki po małej przerwie związanej z Red Orchestrą.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version