Author Topic: Zapowiedzi FPP  (Read 19753 times)

Bathin

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #15 on: 09 January 2007, 06:15:50 »
W końcu w kraju pojawiła się "Sniper Elite" za śmieszne pieniądze. Jako kolekcjoner gier FPP obejmujących działania drugo-wojenne już wydałem te 19,99 zł :D Jeżeli ktoś jeszcze tej gry nie zna to polecam gorąco :yes
Pzdr
Ps. I jeszcze ciekawostka, gra " True Crime: New York" ma znajome scriny :con
http://www.allegro.pl/item156222929_true_crime_new_york_city_nowa_sklep_express.html

PrezesOi

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #16 on: 09 January 2007, 06:44:13 »
gralem w Sniper Elite okolo roku temu (nie pamietam dokladnie), w multi dawalo sie grac w necie na "egzemplarzu promocyjnym" ;). graficznie nie za piekna, ale mimo to pozycja w ktora calkiem milo sie pykało. no i trzeba przyznac ze jest calkiem fajnie dla Polaka-zabija sie zarowno faszystow jak i komunistow :D

Wrona

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #17 on: 09 January 2007, 12:08:03 »
to pewnie dla czarnoskórych szowinistów też - zabija się białych? dżizas, "fajnie dla Polaka" a idź....

PrezesOi

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #18 on: 09 January 2007, 13:02:57 »
wiem moje stwierdzenie bylo niepoprawne politycznie, od dzis w ramach pokuty bede gral tylko w warcaby 8)

Damianx2x2

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #19 on: 09 January 2007, 14:13:52 »
A moh airborne bedzie na multi :D ? Bo jezeli tak czekam tylko na to :D

Plazma

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #20 on: 09 January 2007, 15:12:33 »
Brothers in Arms: Hells Highway

Wawer

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #21 on: 09 January 2007, 19:20:15 »
Ja czekałem na Crysis ale z tego co wiem mój sprzęt nie da sobie z nim rady. Resztę odpuszczam, bo chyba czasu nie znajdę.

Bathin

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #22 on: 10 January 2007, 11:40:41 »
Damianx2x2 :
A moh airborne bedzie na multi :D ? Bo jezeli tak czekam tylko na to :D

Jak będzie taki multi jak w MOHPA to można sobie darować.

Zdzira

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #23 on: 10 January 2007, 11:43:16 »
Alex :
No właśnie, czy czasem YankeSmgn nie miał na myśli gier w które możnaby pograć "klanowo"? Znacie jakies zapowiedzi tego rodzaju gier?

ET:QW jest jak najbardziej klanowe ;-) System "objective" jest nieco podobny do tego z RO.

Razor

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #24 on: 10 January 2007, 17:14:39 »
Widziałem na youtube filmiki z ET: QW (pokazany gameplay) i jak dla mnie to wygląda na kaszankę chyba że ktoś lubi takie strzelaniny w których się biega jak struś pędziwiatr i skacze jak kangur...no ale każdy co innego lubi kwestia gustu.

Wrona

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #25 on: 25 January 2007, 16:01:47 »
Polecam darmowy mod do ET zwany True Combat: Elite. To coś dla miłośników realizmu (np. brak crosshaira), którzy chętnie graliby w ceesa, ale jest dla nich zbyt mało realistyczny.

http://www.truecombatelite.net/

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
Zapowiedzi FPP
« Reply #26 on: 25 January 2007, 16:56:49 »
wrona, odpalilem TCE i przy przebiegnieciu jakichs 20m juz wylapalem buga, ktory uniemozliwial korzystanie z iron sight. Akturat kombo jakie wykonalem jest czestszym jakie mozna wykonac podczas innych gier. Troche sie przez to zrazilem. No ale bede musial w to jeszcze popykac bo nie mialem jakos checi :D

Bathin

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #27 on: 22 May 2007, 09:05:58 »
Odgrzeję trochę temat.
Ostatnie moje zakupy:
"Scarface" - gra w stylu "Mafii" i "GTA" - gra zaj..., pierwsze "przejście" zajęło mi 62 h !!!, która gra SP daje tyle godzin radochy ?
"Infernal" - polska gra w stylu Max Payne ?, moim zdaniem gra przereklamowana i żałuje tych 80 zł.
A dzisiaj idę kupić "U ARE EMPTY" typowa gra sieczka, tak dla rozrywki:D

Guz

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #28 on: 22 May 2007, 09:48:59 »
W scarface gralem, nie powiem spedzilem kilka ciekawych chwil jednak gierka ogolnie slaba

max.pl

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #29 on: 22 May 2007, 10:13:14 »
Dla mnie niesmierletny jest *Far Cry - singiel jak i multi,* Iron Storm multi, *Kroniki Riddicka - ciekawy pomysł i ładna grafika (16 zł),                        * I.G.I-2:Covert Strike - grafika nie zachwyca ale kilka godzin miłej zabawy,   *S.T.A.L.K.E.R Schadow of Czernobyl singiel, w multi gra obecnie niemiecki klan RIS i bardzo chwali ta gre, *Doom3 i klasyka  *Half Life. A jezeli ktos lubi powalczyc i powykonywac pare zadan  to gry RPG -  Gothic I, II (Saga - czyli I, II + dodatek kosztuje 46 zł)  i mniej udana - jak dla mnie Gothic III. Każdego miesiąca  sa jakies premiery  gier, ale warto nieraz siegnac po klasyke, poniewaz gry te nie kosztuja wiele a zabawy co niemiara :D
 Ps. Zapomniałam dodac - i oczywiście F.E.A.R !!!!!!!!!!