Różności > Hyde Park
Zapowiedzi FPP
Wrona:
Polecam darmowy mod do ET zwany True Combat: Elite. To coś dla miłośników realizmu (np. brak crosshaira), którzy chętnie graliby w ceesa, ale jest dla nich zbyt mało realistyczny.
http://www.truecombatelite.net/
_KaszpiR_:
wrona, odpalilem TCE i przy przebiegnieciu jakichs 20m juz wylapalem buga, ktory uniemozliwial korzystanie z iron sight. Akturat kombo jakie wykonalem jest czestszym jakie mozna wykonac podczas innych gier. Troche sie przez to zrazilem. No ale bede musial w to jeszcze popykac bo nie mialem jakos checi :D
Bathin:
Odgrzeję trochę temat.
Ostatnie moje zakupy:
"Scarface" - gra w stylu "Mafii" i "GTA" - gra zaj..., pierwsze "przejście" zajęło mi 62 h !!!, która gra SP daje tyle godzin radochy ?
"Infernal" - polska gra w stylu Max Payne ?, moim zdaniem gra przereklamowana i żałuje tych 80 zł.
A dzisiaj idę kupić "U ARE EMPTY" typowa gra sieczka, tak dla rozrywki:D
Guz:
W scarface gralem, nie powiem spedzilem kilka ciekawych chwil jednak gierka ogolnie slaba
max.pl:
Dla mnie niesmierletny jest *Far Cry - singiel jak i multi,* Iron Storm multi, *Kroniki Riddicka - ciekawy pomysł i ładna grafika (16 zł), * I.G.I-2:Covert Strike - grafika nie zachwyca ale kilka godzin miłej zabawy, *S.T.A.L.K.E.R Schadow of Czernobyl singiel, w multi gra obecnie niemiecki klan RIS i bardzo chwali ta gre, *Doom3 i klasyka *Half Life. A jezeli ktos lubi powalczyc i powykonywac pare zadan to gry RPG - Gothic I, II (Saga - czyli I, II + dodatek kosztuje 46 zł) i mniej udana - jak dla mnie Gothic III. Każdego miesiąca sa jakies premiery gier, ale warto nieraz siegnac po klasyke, poniewaz gry te nie kosztuja wiele a zabawy co niemiara :D
Ps. Zapomniałam dodac - i oczywiście F.E.A.R !!!!!!!!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version