Różności > Hyde Park

Zapowiedzi FPP

<< < (7/10) > >>

Bathin:

--- Quote ---Guz :W scarface gralem, nie powiem spedzilem kilka ciekawych chwil jednak gierka ogolnie slaba
--- End quote ---

Wczoraj przeczytałem że twórcy gry są w szoku bo gra sprzedała się w 2 milionach egzemplarzy !!! Jest lepsza od całej serii GTA.
Acha, w ubiegłym roku kupiłem "Uber Soldier" - szczerze odradzam ten szajs !!!
Pzdr
Ps. Mam już na biurku "U are empty", zobaczę w domu czy ten majątek jakim było 29 zł nie lepiej było wydać na wódkę.

max.pl:
Nie ma czego żałować na Finlandie i tak by ci nie starczyło- ale swoja droga 29 zł to 5 paczek L&M :D

Guz:

--- Quote ---Bathin :

--- Quote ---Guz :W scarface gralem, nie powiem spedzilem kilka ciekawych chwil jednak gierka ogolnie slaba
--- End quote ---

Wczoraj przeczytałem że twórcy gry są w szoku bo gra sprzedała się w 2 milionach egzemplarzy !!! Jest lepsza od całej serii GTA.

--- End quote ---

Z tego co pamietam wkurzalo mnie "konsolowe" strzelanie, znacznie gozej przeniesione niz w GTA, nie zapominaj ze te 2 miliony to egzepmlarze sprzedane na wszystkie konsole wiec tak naprawde nie wiadomo jaki odsetek z tego stanowi wersja na PieCa.

Co do klasyki to przez ostatnie kilka dni katuje starego bo juz ponad 10 letniego Grand Prix Managera 2 :P

AdikPL:
to ja juz wole swojego OGAME :)  lub   warrocka , przynajmiej jest za free

max.pl:
Warrock  - chodz grałam tylko kilka godzin musze przyznac jak na darmową gre jest ok. A co do OGAME - jak dla mnie za bardzo wypasiona grafika - porazające swoja przestrzenią lokacje i cudowny dzwięk na pewno sa atutami tej gry - sorry Adik musiałm troche poszyderowac :)- wiem że, niektorzy wstawają nawet w nocy by  wysłac swoja flote  - ale to nie dla mnie - ja jestem za leniwa na taką rozrywke. Nie zmienia to faktu ze podziwim tych, ktorzy graja w OGAME :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version