COOO Hochburg ta glupia, bezsensowna, nie realistyczna mapa ktora zupelnie nie przypomina frontu wschodniego, ten zamek i to wszystko, zygac sie chce na ten widok, gdzie nie ma zadnych ciekawych akcji z riflem i MG tylko glupia bieganina w ciemnosciach. Wywalilbys Hedgehog? To swietna mapa, jedyna standartowa mapa w RO ktora odzwierciedla najczestsze walki w IIWŚ czyli na otwartym terenie wsrod drzew i krzakow za ktorymi mozna sie ukryc. Oczywiscie sa mapy jak np. Bondarevo ale co to za walka piechoty gdzie 1-2 zolnierzy atakuje wioske, jest tam poprostu za duzo czolgow. Inne mapy jak Basovka to jest otwarty teren ale glownie walka toczy sie w okopach, i atak na budynek, Kaukasus to bezsensowne proby dobiegniecia do celu, niemcy sa tam rozstrzeliwani jak na egzekucji. Noi to wszystko, jedynie BaksanValley to jeszcze calkiem fajna mapa. Juz odrazu widac ze jestes typowym zwolennikiem jakis dziecinnych gierek jak COD, walk miastowych ktore to juz byly tyle razy we wczesniejszych grach wojennych FPP. W RO jest tyle map StalingradKessel, Odessa itd. a ten chce wyrzucic jedyna mape ktora jest na otwartym terenie, takie ktorych bylo najwiecej podczas IIWŚ.
Ja bym dodał takie mapy jak -> Kuzernki, Rakowice-Infantry_b1 (naprawde swietna wersja tej mapy, ja bym ją nawet zamienil za oryginalna Rakowice), Vidzeme, Pripyat, Hubes_Breakout, Herbstoffensive. Wszystkie 6 so dobrze grywalne i sa naprawde swietne.
Noi KurlandKessel oczywiscie ale ta mapa juz jest na Aster i chwala adminom za to. Na Aster#1 wedlug mnie powinny byc przynajmniej z 5 customowych map.