Author Topic: Soldiers: Ludzie Honoru  (Read 7077 times)

Zdzira

• Guest
Soldiers: Ludzie Honoru
« on: 10 November 2006, 06:52:10 »
Żaden CoH, żaden FoW tylko Soldiers!! Gra jest naprawdę miodna i na multiplayera daje niesamowicie dużo radości a zadowolić mnie to nie jest prosta sprawa jestem niesamowicie wybredny jeżeli chodzi o gry a SLH już kosztuje bagatela 20,- ha! Codmasters - Genius At Play.
btw nie mogę dopaść tego wychwalanego przez wszystkim moda. Czy ma ktoś działający link?

Gra kosztuje nie cale 20zl http://www.gram.pl/sklep_karta.asp?e=9gPq2
-Jest to RTS w realiach WWII z naciskiem na realizm:
*pojazdy zuzywaja paliwo i amunicje
*pojazdy maja strefy zniszczen. Nie ma to jak czolg unieszkodliwiony strzałem w działo Cool
*piechota steruje sie jak w commandosach
*piechota rowniez zuzywa amunicje oczywiscie Razz
-do dyspozycji gracza oddano mase ciezkiego sprzetu oraz uzbrojenia dla piechoty
-srodowisko gry ulega zniszczeniu. Nic nie stoi na przeszkodzie aby staranowac las lub go podpalic. To samo mozna zrobic z budynkami-jak sie czai tam np zly snajper Twisted Evil
-gra ma ladna graficzke i dosc male wymagania sprzetowe(graczom Bf2 na bank pojdzie na max)
-mozna przejac kontrole nad jednostka(poruszamy nia wtedy kursorami i sami celujemy itd)

Nie wiem co moglbym jeszcze napisac. Poza screenami na serwisach o grach mozna obejrzec filmik jaki nakrecilem podczas jednego z treningow.

Ale jakos nagrywania nie jest powalajaca Razz Filmik ten to 1/10 tego co gra oferuje. Trzeba to po prostu zobaczyc :}

Chetnych do gry infromuje, ze gramy rowniez w modyfikacje BTRH, ktora dodaje mnostwo nowych broni i pojazdow oraz poprawia wyglad tych z podstawki. Jak i dodaje nowe mapy itd itp

Dodatkowy filmik z modyfikacji, o ktorej napisalem wyzej

info: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=16655&start=0

1 syt.Miałem zabawną sytuacje. I przyznam, że w żadnym RTS jeszcze mi się to nie zdarzyło. Czekam w krzaczorach moim sniperem na niemieckiego oficera. Użyłem celowania ręcznego. Celuje mu w baniak *pach* i trafiłem w  beret ten pofruną radośnie a oficer padł i czołgał się w kierunku pobliskiego dołka.
2syt. Grałem wczoraj z Bruccem na multi w cooperative i w jednej z misi, która miała miejsce na małej farmie biegały sobie kurczaki. Przypadkowo najechałem kursorem na jednego z nich okazało się, że owego kurczaka można "podnieść". Niestety kurczak bestia sprytnie uciekał ale dzięki połączonym siłom (moim i brucca) dopadłem bestie i mój sniper trzymał kurczaka za nogi a ten machał i skrzeczał błagalnie. Na końcu rzuciłem kurczakiem z katastrofalnym skutkiem † RIP †.

pastor44

• Guest
« Reply #1 on: 19 November 2006, 12:18:12 »
Muszę przyznac ze bardzo dobra gra bijąca na glowe inne wojenne strategie
niespodziewalem sie takiego realizmu w RTS'ie a realizm to jest to co lubię najbardziej
Tylko mam pytanie skąd dorwac ten mod BTHR 1.3? i czy mozna grac w multi bo u mnie cos nie znajduje
zadnych serwerów

Guz

• Guest
« Reply #2 on: 19 November 2006, 13:21:26 »
IMO troche przesadziles bo serii Close Combat to z cala pewnoscia nie przebija, ale z cala pewnoscia jest to mila i bardzo ciekawa gierka

Zdzira

• Guest
« Reply #3 on: 19 November 2006, 13:48:42 »
Close Combat to już dinozaur. Ale fakt były naprawdę dobre a kampania  CC IV Battle of Bulge jest moim ulubionym :)

Guz

• Guest
« Reply #4 on: 19 November 2006, 14:25:09 »
Ze co ze dinozaur? czyli chesz powiedziec ze to ze zagrywam sie przynajmniej raz w miesiacy w CC3 (btw. org z irlandii) oznacza ze jestem dinozaurem? Hmm w sumie tym stwierdzeiem dowodzisz ze Giertych ma racje i ewolucji nie bylo, nie ma i nie bedzie, a dinozaury sa wsrod nas :wink

Zdzira

• Guest
« Reply #5 on: 19 November 2006, 14:59:40 »
Guz :
Ze co ze dinozaur? czyli chesz powiedziec ze to ze zagrywam sie przynajmniej raz w miesiacy w CC3 (btw. org z irlandii) oznacza ze jestem dinozaurem? Hmm w sumie tym stwierdzeiem dowodzisz ze Giertych ma racje i ewolucji nie bylo, nie ma i nie bedzie, a dinozaury sa wsrod nas :wink

Guz przestań wciągać to świństwo szkodzi Ci :O_o

Razor

• Guest
« Reply #6 on: 25 December 2006, 23:22:11 »
Gierka wymiata, jak narazie ukończyłem wszystkie kampanie oprócz brytyjskiej. Szkoda tylko że chcąc pograc w sieci trzeba się nieźle wysilic aby znalesc jakis serwer. :con

Czeresniak

• Guest
« Reply #7 on: 26 December 2006, 07:00:30 »
Ludzi chętnych do gry można wyłapać na przykład poprzez gamespy'a; a modzik można znaleźć chociażby >TUTAJ<

PS. Mnie możecie znaleźć pod nickiem Toudi[PL] ;)
Czekam na chętnych do skopania paru pancernych tyłków.
PS.2 - W tej grze bardzo ważna jest piechota, nawet najlepszy czołg niewiele zrobi bez jej wsparcia, dlatego ta gra jest taka miodna:) i fakt bardzo realistyczna.

Daraczek

• Guest
« Reply #8 on: 27 January 2007, 20:28:07 »
Ja miałem fajną syt. w Soldiers ;) Dostałem (uwaga podłoga gwarantowana) Headshota z działa przeciw pancernego...spadł mi hełm i podbiegłem jak najszybciej za schronienienie ^^