[quoteMoj komentaz jest taki:
Totalny brak wyobrazni :/ , i dlatego dostałeś bana, ale to ty z nim będziesz zyć ][/quote]
LoL
Czarny współczuję. NiKuTa, chyba przesadzasz z tym banem. Po to są czołgi aby ich używać !!! Po to są miny przeciwczołgowe żeby ich używać !!!, po to sa pancerfaust aby ich używać, po to jest dostęne VIOP żeby wydawać rozkazy, bądź mówić o danej sytuacji na mapie. I komu tu brakuje wyobraźni?
Powiem szczerze, jeśli bym otrzymał za coś takiego BANA i w dodatku przeczytałbym tak laicki komentarz uwierz że w RO nie miałbyś czego szukać na mapakch na których bym grał. Z konsekwencją z respa byś nie wyszedł, a każda sytuacja umożliwiająca teamkila czy też kila byłaby wykorzystana do maksimum.
Wydaje mi się że masz 16 lat (nie chcę obrażac osób w tym wieku), nie rozumiesz zasad gry, nie potrafisz dowodzić, nie masz siły przebicia (może nawet w sytacjach rodzinnych) i właśnie to jest powodem, że posiadając możliwość bycia PLAYERADMINEM wykorzystujesz to perfidnie.
Szkoda, że nie potrafisz być dobrym ADMINEM, jak również brakuje Ci doświadczenia w zarządzaniu zasobami które posiadasz.
Grałem juz na niejednym serwerze w grę RO, jak również i inne gry grywam np. AA, MoHa, CoD, ale takiego chamstwa jak w RO nie zaznałem nigdzie indziej. Rozumiem, że RO raczkuje jeszcze pod względem gry, natomiast grają w nią ludzie, którzy napewno już mieli do czynienia z innymi serwerami i nie tylko w RO. Zatem zastanów się nad decyzją typu BAN, bo przez takich ludzi jak Ty, gra staje się bezsensowna, a RO w konsekwencji nie zdąży rozkwitnąć, ponieważ ludzie nie będą chcieli grywać w RO a co gorsza na NASZYCH POLSKICH SERWERACH.
Pozdrawiam Was obu.
Myślę że się dogadacie.