No mod jest swietny tylko dlaczego wylaczyli go na aster? Moze mi ktos to wyjasnic, podac powody.. Nie rozumiem.. jak komus moze sie podobac taki model zniszczen jaki byl dotychczas, paranoja. Inne serwery na ktorych jest ten mod sa puste, siedzialem na nich kilka godzin, moze z 1-2 graczy sie dolaczylo i po jakims czasie sobie poszli...
Ciekawa sprawa jest teraz z tym modem na mapie bonderovo, do tej pory te glupie ustawienia T34 nie dawaly zadnych szans niemcom na tej mapie, teraz jest zupelnie inaczej. Stug ktory do tej pory zawsze dostawal z przodu penetracje co bylo w rzeczywistosci totalna bzdura przynajmniej w przypadku rosyjskiej 76mm teraz na odleglosci ponad 100m jest nie do zniszczenia przez ruska 76mm, ale wystarczy ze ktos go objedzie i wtedy juz nie ma szans. Takze KV jest teraz tez znacznie mocniejszy, wczesniej T34 mial silniejszy przod od KV (T34 5 punktow a KV 4). KV teraz calkiem niezle se radzi z niemiecka L/43 (dzialo w stugu, PZIV F2). Takze dzieki temu modowi nawet mozna by powiedziec ze szanse sie zrownowazyly. Nawet na mapach takich jak arad czy ogledow szanse sa rowne, np. pantera i IS2 sa sobie rowni, tak samo T34/85 i PZIV, oba te czolgi sa w stanie przebic pancerz. Po za tym to i tak glownie zalezy od umiejetnosci, warto jest jechac za kims, jak ten przed nami dostanie to bedziemy mieli czas na to zeby wycelowac w przeciwnika gdyz ten musi zaladowac pocisk. W obronie tez przerozne zasadzki teraz zyskaly wieksza efektownosc, bo wczesniej to bylo tak ze wystarczylo jechac ustawionym pod dobrym katem w strone jakiegos miejsca w ktorym moga byc wrogie czolgi i wtedy pocisk zawsze sie odbil. Ile razy na mapie Black Day July jechalem teciakiem i we mnie z jakis 200m strzelalo 3-4 czolgi, ja natomiast jechalem caly czas naprzod ustawiony do nich tak ze pociski caly czas sie odbijaly i to ma byc sprawiedliwe, teraz nareszcie powstal mod a ci wylaczaja te mody... co za ludzie