haha Olka jestem pod wrazeniem dobrego posta:))
no a takie efekty to nic innego jak zakrzywienie czasoprzestrzeni:) pomiedzy ta sciana a drzwiami (zaleznie od punktu widzenia) pewnie jest druga mapka (buhah)
z istniejacymi podobnymi lokacjami ale odzwierciedlajacymi druga strone zewnetrznych drzwi za roletą i swiat alicji z krainy czarow za malutkimi drzwiczkami z wnetrza kamienicy:P moze nawet krecili tam polski Kingsajz =))
zapalencom i znajacym mapy proponuje poszukiwania 'drugich stron' tych dziwnych lokacji - moze _KaszpiR_ juz je zna
moze byc z tego niezla wielowymiarowa pajeczynka. ciekawe czy Stephen Hawking grywa w RO, bo sprzężony z maszyna pewnie jest;)
heh przez takie zagrania mapki wydaja sie po prostu WIEKSZE
taki trik;) sie ostatnio dziwilem jak upchneli w lokacjach tyle fajnych zakamarkow, a to widac prosty zabieg;) wchodzisz do budynku magazynu a tam cala dzielnica i czlek bladzi, buhaha teraz wiem dlaczego na mapce nie pokazuja czlonkow teamu, pewnie ludzie by zglupieli kompletnie gdzie kto jest, bo polowy by nie bylo albo upchnieci w glowce od szpilki
niee no spokoo ja wiem, maks realizm:P bardzo relatywny;) (swoja droga powinna byc mini mapka i radar - chocby dzwiekowy z rozroznieniem niemiec/rusek- o promieniu zgodnym z parametrami ludzkiego sluchu, sporo informacji i nawet troche realizmu i latwiej by ogarnąć taktycznie ta krzywa bardzo czasoprzestrzen RO)
a co do płci mózgu, hhaahha Olka przyznaj sie, kogo w pole wywiozlas
) moze jeszcze odnajdziemy biedaka, pewnie gdzies bladzi w skarpetkach:)
i mam nadzieje ze nie wylece z tematu za trolowanie, szanujcie kosmitow;)
peace & love on earth