Witam,
jakiś czas temu kupilem RO, zainstalowałem i wszystko bylo ok. Przez pare ostatnich tygodni nie gralem w ogole, dopiero jakos przedwczoraj postanowilem trochę postrzelać. Uruchomiłem grę i od razu wszedłem w opcje wideo, aby zmienić rozdzielczość ekranu na większą, bo kupiłem nowy monitor i 1024x768 było zbyt rozmazane. Wybralem wiec wieksza rozdzielczosc i wyskoczyl mi:
Critical Error:
Build RedOrchestra_Build_[2005-11-27_10.48]
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3085 MHz with 1023MB RAM
Video: Radeon X1900 GT (6641)
General protection fault!
History: UD3D9RenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec <- APlayerController::execConsoleCommand <- (UT2K4VideoChangeOK Package.UT2K4VideoChangeOK @ Function GUI2K4.UT2K4VideoChangeOK.ChangeResolution : 02AF) <- UObject::execDelegateFunction <- (moComboBox Package.moComboBox @ Function XInterface.GUIMenuOption.InternalOnChange : 0035) <- UObject::execDelegateFunction <- (GUIComboBox Package.GUIComboBox @ Function XInterface.GUIComboBox.TextChanged : 0055) <- UObject::execDelegateFunction <- (GUIEditBox Package.GUIEditBox @ Function XInterface.GUIEditBox.TextChanged : 000B) <- UObject::execDelegateFunction <- (GUIList Package.GUIList @ Function XInterface.GUIListBase.IndexChanged : 0018) <- UObject::ProcessEvent <- (GUIComboBox Package.GUIComboBox, Function XInterface.GUIComboBox.InternalListClick) <- UObject::ProcessDelegate <- UGUIComponent::MouseReleased <- (GUIList Package.GUIList) <- UGUIController::MouseReleased <- UGUIController::NativeKeyEvent::LeftMouseClick <- UGUIController::NativeKeyEvent <- UInteractionMaster::MasterProcessKeyEvent <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 65686372 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
Niezaleznie od tego, czy chcę zmienic rozdzielczosc na mniejsza czy na wieksza. Przeinstalowalem gre, nowe sterowniki do karty wgralem i nic. Od ostatniego grania nie zmieniłem nic w konfiguracji kompa, poza monitorem i obudową (no ale to i tak nic nie przeszkadza). Więc nie wiem co się schrzaniło...
Mój komp to:
Celeron 3.06ghz
Radeon X1900GT 256
1024 Dual DDRam
No i monitor to ACER AL1916W Panoramiczny