Author Topic: Konto Steam RO na sprzedaż?  (Read 17474 times)

Mr. J

• Guest
Konto Steam RO na sprzedaż?
« on: 26 February 2007, 17:10:04 »
Witam po raz pierwszy! Właśnie jestem w trakcie częściowego przerzucania się z Battlefielda 1942, który szczerze mówiąc dzisiaj oferuje już trochę mało (no może z wyjątkiem moda Forgotten Hope, który jest naprawdę fajny :) ), na Red Orchestra. No ale o tym może jeszcze będzie okazja pogadać :)
Przejdźmy do sedna sprawy. Jeszcze nie zakupiłem RO, dlatego w tym celu przeglądam net aby znaleść jak najtańszą ofertę. Na allegro.pl znalazłem aukcje w których sprzedający oferują same konta Steam RO. Co o tym myślicie? Czy będzie mi wszystko ładnie działało jeśli konto kupiłbym osobno a pliki gry zassał z netu? I czy legalne to jest?

http://www.allegro.pl/item170082578_konto_steam_red_orchestra_od_pewniaka.html
http://www.allegro.pl/item169793731__konto_steam_red_orchestra_tanio_.html

ciao!.

Wawer

• Guest
« Reply #1 on: 26 February 2007, 17:37:46 »
Szczerze mówiąc ja bym jednak kupił grę. Wprawdzie jest to legalne ale nigdy nie masz pewności, czy konto nie jest kradzione albo że po miesiącu okaże się że nie możesz się zalogować na steam bo ktos ponownie sprzedał Twoje konto. Gra jest tania i dobra więc lepiej zainwestować te 20 zł więcej.

slowak111

• Guest
« Reply #2 on: 27 February 2007, 08:44:13 »
Mr. J :

Przejdźmy do sedna sprawy. Jeszcze nie zakupiłem RO, dlatego w tym celu przeglądam net aby znaleść jak najtańszą ofertę. Na allegro.pl znalazłem aukcje w których sprzedający oferują same konta Steam RO. Co o tym myślicie?

Na Slowacji kosztuje RO  999sk  to jest około 100zł!!!!!
A Tobie je szkoda dac 30zł ???? Kupuj gre a niekombynuj. Warto:)

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #3 on: 27 February 2007, 09:08:07 »
rozpatrz to tak
- kiedy ostatnio byle s w kinie?
- kiedy ostatnio na imprezie?
- ile wtedy wydales?
- ile czasu to trwalo?

przelicz sobie wydana kasę na godzine.

w warszawie bilet do kina to jakies 25zl, jak ci sie film nie podoba to po prostu wychodzisz, i zalujesz kasy, ale jak ze znajomymi to jescze pol biedy - mozna pogadac.
z RO jest podbnie, najwyzej odzalujesz maks 30 zeta ze kupiles orginał.

a jesli sie spodoba to nie pozalujesz pieniedzy, bo na wiele godzin masz zabawe.

nie kupuj konta chyba ze od znajomego ktory np kupil gre ale mu nie przypadła do gustu. nie kupuj na allegro bo bardzo latwo stracic konto - wiecej bedziesz mials stresu ze cie takie koles wydymal za jakies 20 zl, niz smutku ze sttaciles kase.

Bathin

• Guest
« Reply #4 on: 27 February 2007, 10:11:59 »
Na Boga ! Jak można zastanawiać się nad wydaniem marnych 30 zł na RO ??!!
Uważam że to moja najlepsza inwestycja w gry jaką do tej pory zrobiłem, dałem 28 zł za arcydzieło:yes

YankeSmgn

• Guest
« Reply #5 on: 27 February 2007, 10:47:50 »
Dokladnie! Na pewno nie bedziesz zalowal. Na tej stronie masz filmiki i screeny poogladaj sobie zebys mial pewnosc ;)

Raiden

• Guest
« Reply #6 on: 27 February 2007, 12:06:32 »
Quote from: Bathin
Jak można zastanawiać się nad wydaniem marnych 30 zł na RO ??!!

Jakoś można... ja się zastanawiałem.

Mr. J

• Guest
« Reply #7 on: 27 February 2007, 12:25:34 »
Mnie nie jest szkoda 30 zł, bo taka cena za nową grę w Polsce to sukces, sporo taniej niż w Italii. Chciałem się spytać tylko odnośnie tych kont.

Pewnie kupię sobie tą RO. Żałuję tylko, że nie ma w niej samolotów, bo ja głównie to pilot jestem :) .

Raiden

• Guest
« Reply #8 on: 27 February 2007, 13:54:17 »
Quote from: Mr. J
Żałuję tylko, że nie ma w niej samolotów

Też na początku troche mnie to zdenerwowało ale przecież wtedy musiałyby być o wiele większe mapy (tak jak w BF) a co się z tym wiąże? Oczywiście, że 2x dłuższe wczytywanie się map a tak jak teraz się wczytują to mnie to zupełnie wystarcza...

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #9 on: 27 February 2007, 17:07:57 »
Raiden :
Też na początku troche mnie to zdenerwowało ale przecież wtedy musiałyby być o wiele większe mapy (tak jak w BF) a co się z tym wiąże? Oczywiście, że 2x dłuższe wczytywanie się map a tak jak teraz się wczytują to mnie to zupełnie wystarcza...

najwyrazniej nie widziales mapy Orel - nie gralem duzo w RO ale chyba porownywalna z ta z BF1942 pustynia i lotniskami, ale wieksza

czolgiem z respa do najblizszego punktu przejecia jedziesz 5 minut.

a na BlackDayJuly czy Berezinie moznaby spokojnie samolotem latac

Mr. J

• Guest
« Reply #10 on: 27 February 2007, 18:12:19 »
Ja po cichutku liczę że w przyszłości zostaną dodane jakieś maszyny latające, ale wtedy to czołgiści nie będą mieli życia :)

Kapszir, pewnie chodzi ci o El Elemein albo Gazale. W Battlefieldzie, nawet na stosunkowo niewielkich mapach są samoloty.

Desperat

• Guest
« Reply #11 on: 27 February 2007, 18:58:59 »
Jeżeli chodzi o mnie  :D  To Grałem w BF nie  napisze ze jest to zła gra   ale gdy zakupiłem i zaczałem grac w RO to sorra ale BF nie dorasta do pięt RO ...   Ja takie mam zdanko :D

Takze chłopie nie plumkaj tylko zainwestuj.  27  zł to nie jest dużo za tak wspaniałą grę.

Pozdrowienia od Desperata  4 : All    hehehe  :D

Raiden

• Guest
« Reply #12 on: 27 February 2007, 19:07:49 »
_KaszpiR_, oj oj a żebyś wiedział, że grałem :) Ta mapa pozostanie w moich snach na zawsze jako koszmar. A co do BF'a to gra jest niezła... i to jest chyba jedyna gra, u której duże mapy to plus (przynajmniej z mojego punktu widzenia). Tak czy siak nie mogę panie Mr. J zapewnić Ci, że RO to gra dla Ciebie. Każdy ma inny gust... ale jeśli lubisz gry Multiplayer, które mają poziom trudności na wysokim poziomie... to jak najbardziej polecam RO bo nie ma innej gry z realistyką jak właśnie w tej grze :) .

ciocia|Ola

• Guest
« Reply #13 on: 27 February 2007, 21:08:30 »
a moim zdaniem w RO - wszystkie fragi moje to farty :D

Mr. J

• Guest
« Reply #14 on: 28 February 2007, 15:26:31 »
Tak RO napewno mi przypadnie do gustu, skoro tak długo grałem w BFa, w dodatku dużo w moda Forgotten Hope, który miał na celu stworzenie gry bardziej realistyczną (oraz dodawał 200 nowych pojazdów (sic!), Sherman Jumbo, Panthery etc., samoloty WSK Łoś,  także polską armię, co było naprawde bardzo miłym smaczkiem, ginięcie od jednego postrzału itp. lista zmian w porównaniu z oryginalnym BFem jest baaaardzo długa).