Alex :
dobre. a cóż to za zaszczytny cel ma za assasin? fakt, co niektórym przeszkadza to, że banuje noobów i ci najbardziej później na niego najeżdźają. nie piszę tego dlatego żeby go bronić (specjalnie za nim nie przepadam bo to lamka jest) ale dlatego, ze nielubię bałaganu i chamstwa na serwerze. kilka dni temu gralem na polskim serwerze bailed (mapa kaukaz-ruscy)- jeden z pro graczy (z mojego timu) zabił mnie specjalnie 3x, prosiłem admina o to żeby kicknal tego typa ale to był admin z "dolnej półki" co mapy tylko umie zmieniać wbrew temu co gracze zawotowali. Oczywiscie totalna zlewa i "0" odzewu. Adminem był ktoś z byłego COH'a jeśli się nie mylę (jakis typ o tagu 2nd... coś tam). Jeżeli taki ma być porządek na serwerze to nic dziwnego ze COH sam tam bedzie gral...
Prawdopodobnie to ja wtedy bylem adminem, moze nie zauwazylem jak pisales albo cos, nie bede sie wypieral bo to moja wina. Co do zmiany map to nic takiego nie mialo miejsca, zmieniam jedynie gdy server jest pusty/ graja chlopaki tylko ode mnie z klanu/ gracze chca aby zmienic. A co do serwera Bailed-Fighters to nikt nie ma problemow z nim, i jest regularnie zapelniany przez graczy wiec nie pisz ze my tylko tam gramy.
Plazma :
Grałem wtedy z Alexem i dokładnie tak było... po prostu CoH pogra sobie tylko na 1 polskim serwerze bo na reszcie ma bany (brawo Assasin )
Mozemy grac na kazdym serverze poniewaz w klanie maja bana tylko 3 osoby na 14:wink , i powinienes isc do szkoly nauczyc sie liczyc.