Różności > Hyde Park
RO OSTFRONT 41-45 a RED ORCHESTRA
Wittmann:
Siema czy ktoś grał w obie gry czyli stara RED ORCHESTRE (mod na ut2004) i nową ,jeśli tak to czym sie róźnią pojazdy gdzie są lepsze czy warto zagrać w starą? może jakieś fotki czołgów dla porównania
YankeSmgn:
Nie warto :) Ja kiedys gralem, ale szczerze ? To nie pamietam czym sie rozni, bo malo gralem i bardzo dawno. Wiem ze ostfront 41-45 jest na pewno lepszy, a tam juz prawie nikt nie gra ( jak w ogole jeszcze ktos gra)
Wrona:
Spróbować możesz, ale czołgów nie oczekuj. Transporterem co najwyżej możesz pojeździć w modzie. Warto mimo wszystko zobaczyć jak to wtedy wyglądało i brzmiało - dźwięki są na przykład w modzie według mnie jakby takie "bardziej" Zorientujesz się też, że wiele mapek znasz z obecnej wersji gry.
Czarny_[FH]_pl.:
Wersja 3.3 moda na unreala byla moim skromnym zdaniem o wiele bardziej klimatyczna niz final.Mapy pancerne to byly prawdziwe mapy pancerne! a starcia czolgow byly bardziej realizmu:))Taqm naprawde czules ze jedziesz czolgiem a nie sportowym samochodem a czy wogole sa jakies serwy serwery dla tego modu jeszcze? dodam tylko ze specjalnie do tego modu zakupilem az dwie sztuki unreala aby moc zarzynac z bratem rownolegle to byly czasy:))
coralgol:
mod, niewazne ktora wersja, jest duzo gorszy jezeli chodzi o sterowanie piechurem. za to jest kilka fajnych mapek no i ztcp brak idiotycznych informacji o przejmowaniu flagi :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version