No i pograłem sobie jakies pół godzinki na europejskim serwerze [PzDF]RO#3 Realwar Server 85.14.218.188:7757 - pingi przyzwoite, tzn na mojej radiówce 85, mod działa jako mutator, czyli jego obecność w folderze gry nie przeszkadza w grze na standardowych serwerach i nie zakłóca działania moda AB.
Trzeba przyznać - ciekawe doświadczenie, skórki wyglądają interesująco, prowadzenie ognia z czołgu jest sprytnie pomyślane - żeby przeładować działo trzeba trzymać cały czas wciśnięty fire, zredukowano recoil, można nosić tylko 1 panzerfausta na raz, dowódca ma zarówno granaty dymne jak i "wybuchowe", dym dłużej się utrzymuje, ciężkie czołgi jeżdzą wolniej... w zasadzie nie pograłem dużo i tylko Arad i Koenigsplatz, ale nie żałuję ściągnięcia i mogę polecić wam ze spokojnym sumieniem.
Jedyny bug jaki zauważyłem, to rozmycie wizji na sekundkę przy wyciąganiu broni. przy strzale jest to zrozumiałe (tak, tak - długa seria = coraz większe rozmycie, 1 strzał = krótkotrwałe) Za to MG może w tym modzie bardziej 'przygniatać ogniem' - koleś leżący pod ostrzałem nie przyceluje precyzyjnie, bo rozmycie wizji na to nie pozwoli. Zassijcie i zobaczcie sami!