Różności > Hyde Park

WITAM.

(1/8) > >>

ubenfurer:
Witam wszystkich pogrywających w R.O.
Jestem świeżym graczem w R.O. Bardzo zaciekawiła mnie ta gra ponieważ interesuję się historią I WW i II WW a także lubię się czasami rozerwać przed kompem pogrywając w jakieś strzelanki .Dotychczas zaciekle gram w Americas Army i należe do jednego z lepszych klanów w Polsce .Mam nadzieje że z czasem dołączę do jakiegoś klanu pogrywającego w R.O .
Mam nadzieje że jeszcze nieraz się spotkamy na jakimś serverze i bedziemy mogli wspólnie dobrze się bawić przed monitorem .
Pozdrawiam wszystkich graczy
ubenfurer

Plazma:
RO nie R.O i powodzenia z szukaniem klanu ( sa 2 albo 3 w Polsce - zal )

S!b!K:
A ja mam nadzieje że RO doczeka sie wzrostu zainteresowania i noobkow, bo takie gry jak wyzej wymieniona potrzebuje ludzi ! Może nie jest taka arcadowa i prosta jak CSS ale cóż, za trudna dla niektórych :) Powodzenia !

viatrova:

--- Quote ---S!b!K :
A ja mam nadzieje że RO doczeka sie wzrostu zainteresowania i noobkow, bo takie gry jak wyzej wymieniona potrzebuje ludzi ! Może nie jest taka arcadowa i prosta jak CSS ale cóż, za trudna dla niektórych :) Powodzenia !

--- End quote ---

No niestety chyba dopiero w RO2 z single playerem i za 99zl (bo jak kosztuje 30 to pewnie syf ;) ) hehe

Wawer:
Trochę ludzi by się przydało... i jakieś nowe klany też.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version