Różności > Hyde Park

WITAM.

<< < (3/8) > >>

Mati:
Może też tak być jak mówisz, viatrova, lecz wydaje mi się, że scena generalnie się nie rozleci na grupki. Scena to scena. A to czy grają na AB czy innym modzie to inna śpiewka.

viatrova:
no racja scena to scena. Boje sie jednak, ze ludzie sie jeszcze bardziej porozlaza na rozne mody serwery itd - i bedziemy mieli poczucie pustki :D heh

Guz:

--- Quote ---Mati :
Może też tak być jak mówisz, viatrova, lecz wydaje mi się, że scena generalnie się nie rozleci na grupki. Scena to scena. A to czy grają na AB czy innym modzie to inna śpiewka.

--- End quote ---

Mylisz sie bo po pierwsze AB to mutator modem mozna nazwac Defence Alliance a o osobach grajacych w tego moda jakos sie nie mowi :) Inny przyklad to czesto powolywany przeze mnie BF42 do tej gry powstaly 2 bardzo popualrne mody: Desert Combat oraz Forgotten Hope i prawda jest taka ze osoby te byly malo widoczne a udzielaly sie glownie nad podforach modow w ktore grali

Wawer:
Ja tam myślę, że przydałyby się jakies nowe polskie klany z graczami na poziomie. Nie brakuje takich na serwerach.
Tylko skrzyknąć się muszą jakoś.
Potem już tylko z górki. Polska scena jest mała ale za to ludzie są do siebie przyjaźnie nastawieni i sobie pomagają.

viatrova:

--- Quote ---Wawer :
Polska scena jest mała ale za to ludzie są do siebie przyjaźnie nastawieni i sobie pomagają.

--- End quote ---

true, true :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version