Różności > Hyde Park
WITAM.
ubenfurer:
a to wielka szkoda , chciałem sobie tylko pograć
AdikPL:
a moze podasz haselko, bo trzeba zobaczyc co potraficie , a moze sie czegos nauczymy nawzajem od siebie
BartBear_[PL]:
--- Quote ---AdikPL :
a moze podasz haselko, bo trzeba zobaczyc co potraficie , a moze sie czegos nauczymy nawzajem od siebie
--- End quote ---
Z tego co rozumiem chcecie się dostać na serwer KLANOWY DESTINY (a nie publiczny), a jak sama nazwa wskazuje jest to serwer dla członków klanu - ustalają nowe taktyki, szlifują już wypracowane itd. - czyli prowadzą ciężki (?8)) trening przygotowawczy do rozgrywek z innymi klanami i ludzie spoza ich grona raczej tylko im by w tym przeszkadzali, że nie wspomnę o "wykradaniu" i "szpiegowaniu" taktyk dla wroga :p
PO TO jest ustalane hasło :)
Z tym że możliwe że tak jak na steamie klan DESTINY zgodzi się na swoisty "free weekend" na swoim serwerze i wtedy zdejmie hasło ze swojego serwera, albo ustali jakieś czasowe i np. poda tutaj na forum (w celu ograniczenie zagranicznego elementu :wink)... tak w ramach promocji klanu i RO szeroko pojętego :)
Zawsze to lepiej bo można by było zagrać jednocześnie z większą ilością klanowiczów...na pewno byłaby to ciekawsza rozgrywka niż z pojedynczymi DESTINY'owcami na publikach :yes
ubenfurer:
najlepszy trening jest wtedy gdy walczysz z przeciwnikiem w polu :D ,
do jednego teamu idzie cały clan DESTINY a reszta świata do drugiego teamu ,
admin servera zapewne może przerzucać osoby ,
wtedy gdy klan będzie miał trening to może zablokować server na hasło a na co dzień mógłby być odblokowany
zresztą to nie jest mój server , rzucam tylko propozycję , jeżeli nie są możliwe w/w opcje to trudno , pogra się na innych serverach ,
ale lepiej gra się z ziomalami niż z osobą która coś tam se pleni w innym języku :wink
pozdrawiam
Wawer:
Może wytłumacze zasadę prywatnych serwerów. Są tańsze w wynajmie niz publiki i według umowy dlatego muszą być zahasłowane. Poza tym serwer dzielimy razem z zaprzyjaźnionym z nami klanem AC więc sprawa nie jest prosta.
Ale...
Freeweekend na DESTINY?
Pomysł jest niezły:D
Wydaje mi się że jednak lepszym jest zebranie ekipy 4 fun i umówienie sie z nami na spara. wtedy na pewno nie odmówimy:wink
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version