Różności > Hyde Park
WITAM.
ubenfurer:
spoko , godziny wieczorne ja się pisze ,oczywiście jeżeli będę wolny w tym czasie, podajcie jaki termin i możemy się umówić na spara :)
pozdrto
viatrova:
--- Quote ---BartBear_[PL] : że nie wspomnę o "wykradaniu" i "szpiegowaniu" taktyk dla wroga :p
PO TO jest ustalane hasło :)
--- End quote ---
1. hasla nie mozna umieszczac w formie ogolnodostepnej, (tak mi sie przynajmniej wydaje) - pozostaje oczywiscie pm, gg...
2. podpatrzenie taktyki (o ile ci sie uda) a jej pozniejsze zastosowanie to dwa swiaty ;)
3. robcie ten klan - destiny w wiekszosci tez powstalo z graczy ffa i radzi sobie naprawde niezle, niewspominajac o satysfakcji jaka czerpia zapewne obecnie z meczy w cb i roladzie. Ewentualnie do kogoś dołączcie. Obecnie z polskich zespolow (po rozwiazaniu dywizji ro w enclave, ukf, voodoo, i 3c) macie do wyboru ac, destiny, 1st cav, coh (zwane chyba 2nd obecnie ;) ) pzdr.
Wawer:
--- Quote ---viatrova :
robcie ten klan - destiny w wiekszosci tez powstalo z graczy ffa i radzi sobie naprawde niezle, niewspominajac o satysfakcji jaka czerpia zapewne obecnie z meczy w cb i roladzie.
--- End quote ---
To nieźle mi sie podoba:D.
To prawda, do nikogo nie dołączaliśmy, wystarczył temat na forum, aktywność naszych liderów i jakoś się zebraliśmy.
Jak już gdzieś pisałem scena jest mała i przydałby sie jeszcze jeden, dwa klany.
Nam kiedyś pomogli, więc i my w razie czego pomożemy.
Jak ktoś chce grac klanowo, to musi wykazać trochę inwencji, nikt nikomu na tacy nie poda gotowej recepty na klan.:p
A gra klanowa... co tu dużo mówić, nawet przegrane z kretesem mecze dają więcej satysfakcji niż jakieś tam pykanie na ffa. Fakt, czasem na polskich serwerach zdarza się niezłe granie ale...niestety coraz rzadziej. Kiedyś, gdy jeszcze istaniało enclave, UkF a polskie serwery były pełne graczy, zdarzały się naprawdę emocjonujące rozgrywki. Teraz czasem zbierze się ekipa do grania ale ogólnie poziom według mnie jest dużo niższy.
BartBear_[PL]:
--- Quote ---Wawer :
[...] a polskie serwery były pełne graczy, zdarzały się naprawdę emocjonujące rozgrywki. Teraz czasem zbierze się ekipa do grania ale ogólnie poziom według mnie jest dużo niższy.
--- End quote ---
WAWER niewdzięczniku a wczorajsze Factory to niby co?:|
Byli też tam klanowicze ale i inni - uważasz że było aż tak dennie?:con
Wawer:
Nie mówię o takiej rozgrywce. Wczoraj było całkiem fajnie. No i zebrała się niezła ekipa:D Same znane twarze he he.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version