Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Mapy
Mapy
viatrova:
Uruchom tryb practice, zdefiniuj ilość botów z jaką chcesz pograć, ustal ich "skilla" ;) i powinno działać. (na super rozgrywke nie licz... )
salata12:
--- Quote ---viatrova :
Uruchom tryb practice, zdefiniuj ilość botów z jaką chcesz pograć, ustal ich "skilla" ;) i powinno działać. (na super rozgrywke nie licz... )
--- End quote ---
Tryb pratice?? mam tylko trening i tryb wieloosobowy.(Mam tą grę niecały tydzień :blush)
Desperat:
--- Quote ---salata12 :
--- Quote ---viatrova :
--- End quote ---
Tryb pratice?? mam tylko trening i tryb wieloosobowy.(Mam tą grę niecały tydzień :blush)
--- End quote ---
Salata .... szkoda mi Ciebie .... ale polecam SŁOWNIK POLSKO ANGIELSKI tam wszystko jest napisane pięknie i wyraźnie.
Jak dojdziesz o co mi chodzi ... to włącz tryb PRACTICE jak zagrasz , poczujesz się jak prawdziwy żołnierz zdany tylko i wyłącznie od swojego umysłu i ekwipunku :D :D :D :D :D :D
_KaszpiR_:
practice = trening, w wersji polskiej
nie kazda mapa ma support dla botow - np moze sie i pojawia ale beda np chodzich po 4m kwadratowcyh - zalezy to od mapy a dkladniej od tego kto ja tworzyl
lepiej jest poszukac sobie serwer agdzie gra malo ludzi i pozwiedzac - np na spectatorze popatrzec jak ludzie biegaja.
Szer. Brayan:
--- Quote ---viatrova :
--- End quote ---
Masz racje. Najgłupsze jest to, że boty cię widzą z 1km, a jeszcze nie mają snajperki i dostrzelą do ciebie jeszcze z karabina:| Pozdrowienia:D
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version