Mati :
Niestety, jak na razie trzeba grać na 22 slotach. Gdy jest więcej server laguje i grać się nie da. Musi być kompromis.
Hmm juz proponowałem Kaszpirowi testowe odpalenie RO na innej maszynie (dokładnie przez momentem ta propozycja padła). Byłoby wtedy te 32 sloty z gwarancją 0 lagów. Ale jest jedno ale...
społeczność RO w PL nie chce grać na polskich serwerach.
No jakoś trudno mnie przekonać że Polscy gracze przestaną uciekać na zachód... mimo że mają do dyspozycji np serwer w INEI który nie dość że ma doskonałe łącza na cały świat, to jeszcze rozsądnie podchodzimy do tematu obciążeń maszyn grami ( nie przeginamy pały i przedkładamy jakość nad ilością).
Hmm to testowe przeniesienie trwałoby gdzieś powiedzmy 1.5 miesiąca .. może miesiąc. I w sytuacji kiedy gracze mimo dobrych warunków do gry, nie będą chcieli u nas grać, testy zakończyły by się całkowitym zamknięciem tematu RO w zasobach INEA. Po prostu nic lepszego w PL nie zaoferuje się graczom w RO, ponad to, co my możemy zaproponować. Tak mi się wydaje na tą chwilę. Może się mylę (ale pewnie nie
.
Tak więc przyszłość tego serwera leży tylko i wyłącznie w rękach graczy.
Jesteście społecznością i fanami tej gry ? No to weźcie sobie to pod uwagę. Nie kasa.. nie brak chęci społeczności graczy w INEA.. ale wy sami możecie utopić tę grę w PL. Nikt nie będzie trzymał procesów gier w które nikt nie chce grać.