Author Topic: RO - Edycja Kolekcjonerska  (Read 10226 times)

Bathin

• Guest
RO - Edycja Kolekcjonerska
« on: 08 May 2007, 08:52:20 »

AdikPL

• Guest
« Reply #1 on: 09 May 2007, 10:52:47 »
No i ja też kupiłem to, tez dla koszulki , ale gre opycham dalej kuzynce :) która niedługo bedzie grac z nami w RO  ( biada wrogom ,) , co do  samej gry mozecie ja kupic  w tym sklepie  bezposrednio co wystawia na alegro  bo sama licytacja juz sie zakończyła.  
Ciekawe ile takich napaleńców jak ja i Bathin sie znajdzie ??

Bathin

• Guest
« Reply #2 on: 09 May 2007, 10:55:21 »
Ciekawe co znaczy to zdanie "Najnowsza wersja gry" ? Bo chyba coś musi być dodane skoro cena wyższa od zwykłej RO, a koszulka przecież jest gratis:D

AdikPL

• Guest
« Reply #3 on: 09 May 2007, 11:00:39 »
Według  mnie to bedzie tylko tyle ze nie bedzie sie tak długo updeytować ,   a koszylka gratis ale  za nadruk za nia płącimy hehhehe

Skucha

• Guest
« Reply #4 on: 09 May 2007, 11:55:53 »
ja jestem ciekaw jaki jest rozmiar tej koszulki bo jakbym kupil i okazalo sie ze dali L-ke to kapota ;/. Rosly ze mnie chlop XL bym potrzebowal ^^

AdikPL

• Guest
« Reply #5 on: 09 May 2007, 13:28:23 »
hhehe , nad tym sie nie zastanawiałem  zle ja też karłem nie jestem  i XL lub XXL bym potzrebowł

Bathin

• Guest
« Reply #6 on: 09 May 2007, 13:51:16 »
No co Wy ? Goły pępek to lans:)
Napisałem do gościa w sprawie rozmiaru, zobaczymy co napisze.
Pzdr

max.pl

• Guest
« Reply #7 on: 09 May 2007, 13:56:41 »
Oj Adik - jaka biada wrogom - zanim naucze sie grac w RO troche upłynie czasu - to nie IS !!!!

AdikPL

• Guest
« Reply #8 on: 09 May 2007, 15:40:57 »
oj ja cie znam , 1 miesiac bedziesz sie wku... , klnac a pózniej bedizesz wymiatała jak w IS , i jak sie pały dowiedzą ze jeste Kobieta  i tak grasz to im  kopary opadna ,  SMIERC WROGOM SYSTEMU

max.pl

• Guest
« Reply #9 on: 09 May 2007, 16:27:59 »
hee, ale z ciebie pałka Adik :D, pozyjemy zobaczymy jak bedzie, a ze bede klnac to prawda :D. Moim skromnym zdaniem koszulka bedzie w jednym standardowym rozmiarze - czyli L- jak sie Adik nie zmiescisz -  a w L to na pewno NIE, to zawsze mozesz powiedziec ze masz fajna sciereczke do kurzu :D

ciocia|Ola

• Guest
« Reply #10 on: 09 May 2007, 20:21:23 »
Quote from: AdikPL
...i jak sie pały dowiedzą ze jeste Kobieta...

mnie nie opadnie to normalne, że dziewczyna gra :D
Swoją drogą nie rób tutaj meliny ==> pały???? a któż to??? Nie lepiej użyć słowa - chłopaki, koledzy kamraci???

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
« Reply #11 on: 09 May 2007, 20:31:40 »
Taa "pały" to od zawsze na POLICJANTÓW mówili (ciekawe czemu :O_o) :wink
No inne pochodzenie terminu to chyba od fryzury kiedyś nazwanej na (za)pałkę.
3 znaczenie to chyba komplement dla samca (ale z Ciebie /niezła/ pał(k)a) ale nie wnikam w zażyłości międzyosobnicze ludzi z forum 8)
...kuzynka powiadasz:yes:wink

AdikPL

• Guest
« Reply #12 on: 09 May 2007, 20:36:31 »
ahhaa, PAŁY bo  ja , max bathin i wielu ludiz  gralismy kiedys w IS , i tam ktos kiedys tak  powiedizał i juz tak zostało , na przywitanie do dizs mówimy sobie cze pała

max.pl

• Guest
« Reply #13 on: 09 May 2007, 20:43:56 »
w woli wyjasnienia PAŁA - to nazwa starych graczy  Iron Storma - i tak sie rozpoznajemy - jezeli ktos powie na serwerku cze pala to znaczy ze juz  gra od dłuzszego czasu w IS:D

AdikPL

• Guest
« Reply #14 on: 10 May 2007, 10:02:35 »
Racja MAX ale  nie dziwie sie im ze nie wiedza o co chodzi, bo kto nie przezył kilku lat w IS  ten nie pojmie tego, a swoja droga takiego składu jak w IS to w zadnej grze nie znajdziesz,  ( szacunek dl Kwidzyna - najlepsi ludzie w KRAJU )