_KaszpiR_ dawno mówiłem, że na serwerach źle się dzieje. Mówię o kulturze. Co by nie mówic o assasinie, to gdy graliśmy na serwerze nie było takiego chamstwa. Nie bawił się w długie przemowy, tylko za bluzgi kick, za ponowne bluzgi ban (za specjalny TK ban natychmiastowy). Spokój był i przyjemnie się grało.
Mnie osobiście nie przeszkadza to, że początkujący gracz dorwie się do "komandira" czy snajpy. Kiedyś (i gdzieś) w końcu musi się nauczyć. Też się odrobine irytuję gdy "dymy" nie lecą tam gdzie trzeba (lub nie ma ich wcale) ale nie robie też z tego wielkiego halo. Wnerwia mnie natomiast jedna sytuacja: gdy taki początkujący (z twojego teamu) podchodzi do ciebie i wali z basza lub strzela w plecy mówiąc, że nie można kampić na respie wroga. Widać od razu, że jest to początkujący lolek i nie ogarnia jeszcze gry (mam tutaj swojego ulubieńca o xywie Mikisad).
Staram się ignorować zaczepki i wyzwiska bo wchodzę na serwer pograć a nie się wnerwiać. Zawsze można użyć opcji "mute" i mieć święty spokój.
Myslę, że jak będzie taka "dzicz" przeważać na serwerze, to nikt, kto chce pograć dla przyjemności nie będzie nawet zaglądał na polski serwer.
Uważam też, że powinieneś dać kilka adminów ludziom z destiny i ac. Nie mówię, że wszystkim ale pełnoletnim to chyba tak.
Oczywiście tym, co choć przez chwilę dziennie graja na serwerze. Bo w końcu po co komu taki admin który gra tylko przez piątek, sobotę i niedzielę, przez resztę tygodnia odrabia lekcje a na serwerze panuje burdel.
ps. ban na 24h to nie ban. minimum na tydzień. Chamstwo trzeba tepić. Lepiej już grać po 5 na mapie w dobrym towarzystwie niz mieć pełny serwer chamowatych gówniarzy.