Author Topic: łoł to już?  (Read 29643 times)

Wrona

• Guest
łoł to już?
« Reply #45 on: 02 June 2007, 08:15:22 »
ta, wyłącz 5.1 jak grasz na słuchawkach albo nie masz głośników 5.1...

AdikPL

• Guest
łoł to już?
« Reply #46 on: 02 June 2007, 08:31:19 »
ale porada,  sorry ale nagle nie zrobiłem sobie z  słuchawek  opcji full dorby serand 5,1, poza tym od strony kompa mozesz byc spokojny  wszytko działa ok ,  sam je składam  wiec cos sie znam na tym

Bathin

• Guest
łoł to już?
« Reply #47 on: 02 June 2007, 08:32:08 »
Wrona ma rację, też miałem coś takiego po poprzedniej aktualizacji, wszystko słyszałem tak jakbym miał nocnik na głowie.
Wczoraj na "praktice" testowałem kilka map żeby znaleźć działa przeciwpancerne i znalazłem na "Berezinie" po stronie ruskiej, ale niestety nie udało mi się ich przetestować na niemieckich czołgach bo głupie boty nie chciały podjechać:((
Na Asterze wczoraj zagrałem na dwóch zajefajnych mapach "Zhitomir" (trochę ze snajpą zaszalałem) i na chyba fajniejszej mapie "Tcherkassy".
Pzdr

lkasprzak

• Guest
łoł to już?
« Reply #48 on: 02 June 2007, 10:07:39 »
No i wszystko! 10 nowych map w patchu :D Po 2 latach grania w BF2 EA&Dice wypuścili chyba tylko 2 mapy.

Ile jest map czysto infranty? No i czy ta sławna Smolensk Stalemate rzeczywiście jest taka dobra?

Zoghert

• Guest
łoł to już?
« Reply #49 on: 02 June 2007, 10:29:05 »
Mam wrażenie że coś pokombinowali z siłą ognia albo z celnością MP40 - zauważyliście coś takiego?

max.pl

• Guest
łoł to już?
« Reply #50 on: 02 June 2007, 11:13:24 »
Ja tez mam takie wrazenie - szczegolnie co to tej broni  - zupelnie jakos inaczej jest z fizyka gry. Moze ta muzyka mnie tak ogłuszyła ze nie umiem juz celowac :D

plonek

• Guest
łoł to już?
« Reply #51 on: 02 June 2007, 11:19:03 »
max.pl :
Ja tez mam takie wrazenie - szczegolnie co to tej broni  - zupelnie jakos inaczej jest z fizyka gry. Moze ta muzyka mnie tak ogłuszyła ze nie umiem juz celowac :D

muzykę można wyłączyć jeśli kogoś denerwuje:)

max.pl

• Guest
łoł to już?
« Reply #52 on: 02 June 2007, 11:41:03 »
Muzyke juz wyłaczyłam, mi osobiscie ona przeszkadza. :D

SuicideCommando

• Guest
łoł to już?
« Reply #53 on: 02 June 2007, 13:24:15 »
Może mam zwidy, ale czy gra nie zrobiła się trochę bardziej krwawa? Częściej widuję plamy na ścianach.
No i co do celności, nagle zacząłem zaliczać head shoty rifflem gdy agentowi wystaje tylko głowa wielkości kilku pikseli zza jakiejś przeszkody.  Smoleńsk jest rzeczywiście bardzo dobrą mapą, atakujący i broniący nie mają na co narzekać, pozostałe mapy też są dobre, podejrzewam, że szybko się do nich przyzwyczaimy jako custom maps. Patch jako całość podoba Mi się. Grałem sobie na Konigsplatz po minimum 20 osob na drużynę i była niezła zabawa, dla Mnie bomba!

Zoghert

• Guest
łoł to już?
« Reply #54 on: 02 June 2007, 14:01:37 »
Quote from: No i co do celności, nagle zacząłem zaliczać head shoty rifflem gdy agentowi wystaje tylko głowa wielkości kilku pikseli zza jakiejś przeszkody

No właśnie coś mi się wydaje że w ramach jakiegoś pseudozbalansowania rozgrywki osłabili awtomaczników a wzmocnili striełoków. Sam już nie wiem, ale wydaje mi się że teraz żeby rozwalić kogoś z MP40 trzeba w niego wpakować z 5 pocisków.

Raiden

• Guest
łoł to już?
« Reply #55 on: 02 June 2007, 16:32:29 »
No i przez to się przyjemniej gra :) Ale muszę się przyczepić do czegoś z czego się Tripersi nie wywiązali... gdzie są niby te "SpawnPoint'y"? Z tym by się jeszcze lepiej grało...

max.pl

• Guest
łoł to już?
« Reply #56 on: 02 June 2007, 16:42:51 »
Mam małek pytanko - w jaki sposob mozna kogos zaprosic, zeby przez 10 dni  sobie pogral w RO za free. Jezeli to jest gdzies na forum - to pokierujcie mnie, bo ja nie moge tego znalesc. Dzieki :D

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
łoł to już?
« Reply #57 on: 02 June 2007, 17:59:01 »
@max.pl

Przez steama w "Moich Grach" przy RO będzie widniało zaproszenie i tam jest możliwość E-mailowego jego wysłania, jeżeli adresat ma konto steam od razu  z linkiem dostanie, jak nie to zostanie mu zaproponowane założenie w/w.
Potem już "tylko" aktywacja i ściąganie całej :D gry przez steama :)

max.pl

• Guest
łoł to już?
« Reply #58 on: 02 June 2007, 18:12:33 »
Dzięki @BartBear :D

Tomciaz_PL

• Guest
łoł to już?
« Reply #59 on: 02 June 2007, 21:07:50 »
Jak ja kocham steama. 5 (słownie: PIĘĆ!) godzin ściągania przy łączu 256kb/s :D. Późna pora, nie chce mi się nawet gry odpalać. Jutro to zrobię :p.