Author Topic: [INEA] małe zmiany -> 24 sloty  (Read 25242 times)

Wawer

• Guest
[INEA] małe zmiany -> 24 sloty
« Reply #45 on: 19 November 2007, 17:18:49 »
Adik ogarnij się chłopie bo aż przykro się robi jak dorosły człowiek pisze takie głupoty.
To, że serwer jest publiczny nie oznacza, że nikt nie łoży na jego utrzymanie innymi słowy ma swojego właściciela ( nie jest bynajmniej utrzymywany z Twoich podatków). Co oznacza, że na tym serwerze możesz grać o ile będziesz się zachowywał zgodnie z regułami ustalonymi przez właścieciela oraz liczył się ze zadaniem osób które nim nie zarządzają w jego imieniu.
Jest tak fajna zasada : nie podoba się? -  Idź gdzie indziej.

Zresztą  jeśli ktokolwiek ma jakieś sugestie dotyczące serwera Inea tutaj jest właściwe do tego miejsce.

Bauer

• Guest
« Reply #46 on: 19 November 2007, 17:21:21 »
Z tego co pamiętam to 1cav zaczeło się pojawiać na INEI wtedy gdy my tam od dawna graliśmy dla zabawy i było O.K. (żeby nie był ot nie mam nic do graczy 1cav ale admini to co innego :):D )

Wawer

• Guest
« Reply #47 on: 19 November 2007, 17:50:37 »
Hmmm o ile się orientuję , że 1cav bywa na polskich serwerach co najmniej od roku.

Bauer

• Guest
« Reply #48 on: 19 November 2007, 17:53:50 »
Bywa oczywiście. Ale w takich ilościach na inei występują racze od nie dawna. Jeżeli się myle to przepraszam. Ale adminami to nie wiem od kiedy 1cav jest.

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #49 on: 19 November 2007, 18:07:23 »
ciekawe, zescie naskoczyli na ta rezerwacje slotow od kiedy zwiekszyla sie ilosc slotow na serwerze
jakos wczesniej przez pare miechow wam to nie przeszkadzalo....

desperat, przykro mi to mowic ale bywanie na serwerze i adminowanie a bywanie na serwerze/adminowanie i zglaszanie mi problemow to troche dwie sprawy
alex i warman systematycznie mi wzracaja rozne uwagi na temat serwera - dlatego maja sloty.

jakbym dal wiecej slotow, np wszystkim adminom to dopiero byla by masa kickow na slota.

Sadek: to ze wylatywales nie bylo zwiazane z aktywnoscia adminow - sprawdzilem logi bo takie rzeczy sa logowane - i wynika z logow ze miales problemy ze steamem.

wiciu

• Guest
« Reply #50 on: 19 November 2007, 18:26:03 »
Kaszpir zapomniałem Ci wspomnieć. Faktycznie na serwerze któryś z adminów robił za "rezerwatora slotów" Wiem bo sam zostałem wykopany z serwera na którym adminuję. Ale oczywiście grałem na fejku. Pewnie nawet gdybym nie gral to i tak by sie nie kapneli o co biega. NIE wspominałem o tym .. ale jednemu kolesiowi z 1stCav wspomnialme ze chyba zmienię jakieś zasady jesli chodzi o adminów.

NA ŻADNYM Z SERWERÓW INEA NIE BYŁO I NIE BĘDZIE PRZYPADKÓW KOPANIA GRACZY POD ZROBIENIE MIEJSCA DLA KOLEGI Z KLANU. !
CZY TO JASNE  PANOWIE ?

Pomijam fakt że wczesniej serwerm nikt sie nie interesował :) o czym wspomniał Kaszpir :)
To tyle i więcej w temacie się nie będę wypowiadał.
jeslli chcecie sie odsnieśc do tego co tutaj napisalismy .. dyskutujemy na forum serwerowym

Desperat

• Guest
« Reply #51 on: 19 November 2007, 19:10:35 »
ok wiem ,że nie zasługuje xD :p  :D

Omg! 405 postów :D

Alex

• Guest
« Reply #52 on: 19 November 2007, 20:29:12 »
AdikPL :
...
warman napisal podczas grania na inea"NIECH WSZYSCY TERAZ ŁADNIE SIĘ PRZYWITAJĄ Z 1ST BO JAK NIE TO KICK"

ktos robił screany wiec jak tylko  sie znajda to dam na potwierdzenie

przytocz to tak jak było, albo najlepiej wklej screena.

coval

• Guest
« Reply #53 on: 19 November 2007, 20:39:36 »
jejku mnie tez wczoraj bodajze wywalilo z serwera to weszlem na specta i nie plakalem bo admin ma rezerwacje albo kolega admina chcial pograc :)...coz zdaza sie...admin jest jak maszyna losujaca :D

Z tego co pamiętam to 1cav zaczeło się pojawiać na INEI wtedy gdy my tam od dawna graliśmy dla zabawy i było O.K. (żeby nie był ot nie mam nic do graczy 1cav ale admini to co innego  )

a co do 1stCav na INEA to mi sie wydaje ze to oni rozruszali ten serwer ;)

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #54 on: 19 November 2007, 20:49:35 »
Bauer :
Jednym z obowiązków jest pewnie robienie miejsce na serwie kolegom. I losowe wybieranie kto ma odpaść :)

Głownym obowiązkiem jest  robienie miejsca kolegom. Przecież wiadomo nie od dziś, że nikt z tagiem [1stCav] nigdy nie czekał na spekcie na miejsce na serwerze. :O_o

coval

• Guest
« Reply #55 on: 19 November 2007, 20:55:34 »
o a co do tego bo walsnei zauwazylem: :P
To dlatego zawsze wylatujesz z serwa ?

nie wylatuje, sam wychodze xD :P

lamper

• Guest
« Reply #56 on: 19 November 2007, 21:20:41 »
Witam!
....żem tu jeszcze nie pisał ale nabazgram:)
Panowie!
Sam chciałem się zgłosić na Admina owego serwera ale obudziłem się w odpowiednim czasie bo przewidziałem taka dziecinade jak tu teraz zaistniała...
Musimy zrozumieć jedną sprawę?
Po co jest admin i komu służy?
Bo mnie się wydaje, że powinien pomagać w utrzymaniu pewnej kultury za razem języka jak i gry na serwerze?
Jakie ma z tego korzyści??
Znikome!
To że dostaje slot na start?
Ja mając w miarę "biegły" komp poczekam na spekcie i wchodze na kolejna mapkę.?!
Gra i buczy.
Będąc Adminem musiałbym poza czysta przyjemnością z gry jeszcze czuwać nad dziesiątkami szczeniaków... i jakie z tego korzyści, po co mi to?
Tak gram dla grania i olewam reszte, no bo  po co się szarpać skoro to i tak przynosi mizerne skutki?

REASUMUJAC!

Powinniście być wdzięczni tym kilku osobą, że zgodziły się adminować ten serw, bo dzięki nim gra staje się "kolorowsza"
A pierdolenie o kikaniu dla swoich to możecie sobie o kant h... rozbić bo jak długo gram nie miało takie coś miejsca! Nikt na to żadnych dowodów nie posiada!
...a krótko nie gram...

Pozdrawiam!

Desperat

• Guest
« Reply #57 on: 19 November 2007, 22:24:41 »
no i podsumowane.. moim zdaniem jak najbardziej trafne.

wiciu

• Guest
« Reply #58 on: 19 November 2007, 22:30:53 »
Mantra: Na serwerach przez nas prowadzonych .. admin nie robi miejsca koledze.  
I tak w kółko... z 1000 razy :D :yes
I będzie dobrze.
I radze zachować poziom wypowiedzi.. w granicach akceptowalnych przez ogół. Dotąd miałem przekonanie że scenę RO stanowią bardziej świadomi gracze. Do do Ciebie mister lamper.

WarMan

• Guest
« Reply #59 on: 19 November 2007, 22:59:08 »
Dobra czas na moja wypowiedz.
1.Adik daj mi screena jak to uczynisz pogadamy wiecej. To co teoretycznie zacytowałeś jest kłamstwem. Tam było coś jeszcze co kompletnie zmienia znaczenie tego zdania.
2.Mapke zmieniałem ja, powód: były wybierane mapy ktore trzeba było sciagac a sciaganie mapy szło jak krew z nosa i z 32 osob na serwie robiło sie 6.
3.Nigdy nie kickowałem osob dla zrobienia miejsca komus z klanu. Jeśli juz kickuje to napewno jest jakis powód.
4.Co do tego że jak nie było admina na serwie grało sie bardzo dobrze, Faktycznie było takie bagno że poprostu masakra wszyscy robili co chcieli a adminow było tylko kilku.

Adik jak masz cos do mnie to prosze bardzo moje gg nie jest ukrywane bardzo chetnie przyjme jakies uwagi.

Moim zdaniem koniec tematu nie bede sie wiecej wypowiadał na ten temat.

Pozdrawiam WarMan