Teraz moja kolej.
Po pierwsze, chciałem napisać że rezygnuje z zabawy w serwer, nie dotykam się adminów itp itd. Adminów których ostatnio dodałem usunąłem (sorry chłopaki).
Po drugie, nie zajmuje się już sprawami forum na tej stronie. Jestem zwykłym użytkownikiem.
Po trzecie, odnośnie tego tematu (ale będzie wojna
):
1. Admin nie uwzglednia głosowania na dana mape - taka sytuacja miala miejsce nie tylko dzisiaj, ale tez wczesniej.
To czemu nikt do jasnej cholery tego nie napisał? (pyt. retoryczne, odpowiedź znajduje się niżej)
Mnie nie interesuje, kto mnie zbanowal.
To jakim niby sposobem mamy (właściwie już nie ja) wiedzieć kto nie nadaje się na admina skoro użytkownicy i tak leją kto ich zbanował, który admin zmienił mapę itd itp.? Wierzcie mi, nikt odpowiedzialny za serwer nie ma czasu patrzeć na rączki każdemu adminowi w grze, do tego brak jakiegokolwiek systemu logowania poczynań admina nie daje możliwości zobaczenia kto kogo i za co.
" CALA DYSKUSJA "
ja - "Jak tak to kurwa nie wygramy"
odp - za przeklinanie .........................i tam cala regulka leci
ja - juz sie boje
odp - nie było - tylko poprostu ban -
To fakt, Desperat zjebał sprawę.
bo na pewno nie bedzie to profesjonalizm admina czy skonfigurowanie serwera - "o wyborze map juz było" .
Co ma do tego wszystkiego skonfigurowanie serwera? Wybór map, o ile mi wiadomo z nim wszystko ok (nie wliczając czasem błędów gry gdzie dziwnym trafem jest 'placyk' zamiast jakiejś tam mapy).
Nie jest tajemnica, ze przeklinam jak gram - ci ktorzy sa ze mna na ts maja niezły ubaw - im to nie przeszkadza bo sami to robia.
Właśnie! Przeklinaj sobie tylko na TS lub do monitora. Ja też klnę jak szewc podczas gry, z tyle słyszą to jedynie ci co są na TS, nikt nie przeczyta o tym w grze.
Po 2 - jezeli myslisz ze jedno przeklniecie, to zlamanie zasda serwera, to jestes smieszny - gdzie to pisze - za jedno przeklniecie wypad ??.
Wybacz ale w tym miejscu to Ty jesteś śmieszna. CO kilkadziesiąt sekund na chacie pojawia się następujący napis: "
(None) Na serwerze nie przeklinamy!". Nie wiem, może masz problemy z czytaniem?
Aby nie było niejasności. max.pl nie mam nic do Ciebie, nie mam zdania na Twój temat. Zgadzam się z Tobą, Desperat przegiął tym kickiem. Jednakże to co wypisujesz nie świadczy dobrze o Tobie.
PS. Chciałem pozdrowić panów z [1st cav] (nie pamiętam dokładnie kto) za wpierdolenie się na admina desperata (fakt niechcący wyszło na say'u) i zmianę mapy na własną oraz za podszywanie się pod jednego z administratorów tejże strony (chodzi o Kaszpira) na serwerze. Całuski dla was :*