Zgodze sie ze admin stoi na stazy ładu i porzadku serwera , ale musi wiedziec co mu wolno a co nie - bo inaczej robi chaos. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu. I niech niektorym, adminom władza do głowy nie uderza , bo my wyborcy - gracze - mozemy szybko spowodowac ze ją utracą. Po co admini serwera, na ktorym nikt nie gra.
A co tak zle swiadczy o mnie panowi krystalicznie czysci to, ze mialam odwage miec własne zdanie o pseudo admine. Czy raczej insynuujesz jakies zasciankowe stereotypy - ze jako kobiecie mi czegos nie wypada
.Mam byc posłuszna, i sie zgadzac na wszystko. Sorry mamy XXI wiek - gram w gry, jestem wykształcona i pracuje - i jakos rola posłusznej i cichej do mnie nie pasuje .
Wiem ze na serwerze nie przeklinamy - pisze - ok - ale nie pisze ze za jedno przeklniecie wypad. Jak sobie przeklne raz to mam wylecie - tak jest polityka serwera - kto tu jest smieszny
?. Ile osob pisze przeklenstwa i jakos nie wylatuje
?.Ja nie musze wiedziec, ktory z adminów to zrobił - jezeli nie umieci wybrac odpowiedzialnych ludzi do administrowania serwera to juz wasz problem
Prosze o odp - co o mnie zle swiadczy - bo nie jestem wrozka. I jeszcze jedno nie zgadzam sie na nic i nie mam zamiaru sie zgadzac na cos co ma byc tylko poprawnie politycznie. Ja zawsze pisze i mowi co mam na mysl, jezeli komus to sie nie podoba - to jego problem. A opinia innych na moj temat - nigdy za bardzo mnie nie interesowala - po prostu ja mam swoje zdanie i bede go bronic do konca