To może tak, ponieważ leją tu jednego "z naszych" to długo mi się ten scyzoryk w kieszeni otwierał ale w końcu otworzył na tyle że też swoje tutaj napiszę - nie pod kątem konkretnej osoby ale ogólnej postawy użytkowników polskich serwerów:
Jak już wspomniał TRAWIATOR i DESPERAT nie adminujemy już na Asterach (z tego co się orientuję to jakaś grubsza sprawa do wyjaśnienia, ale TEN temat zapewne przelał czarę goryczy).
@ TRAWA, nie wiem czy to chwilowa frustracja czy stała decyzja, ale szkoda że się nie będziesz "bawił" w tą stronkę, że nie wspomnę o serwerach, przynajmniej ortograficznie/stylistycznie trzymałeś poziom...niektórym współużytkownikom też
A teraz powrót do tematu: Naprawdę nie mam pojęcia a co Wam chodzi - chyba tyle ile Polaków - tyle opinii:con:dontgetit
Proszę bardzo: na tym forum jest temat "Łosie na polskich serwerach" i tam wciskają palec w oko że w grze panuje burdel, że admini zlewają wszystkie wybryki itd. - PEWNIE dlatego zapadła decyzja o zwiększeniu ilości Adminów o ludzi jako tako znanych Administracji serwerów, niektórzy poprosili po apelu o prawa admina, inni byli poproszeni, ale nie to jest ważne, ważne jest że wszyscy zostali pouczeni (mniej więcej) co do nich należy (patrz temat "łosi") i sądzę że ten krótki czas dozoru który nam dano raczej wypełnialiśmy powierzone zadania, że zdarzały się błędy...to pisałem, każdy musi się nauczyć; grać w tak specyficzną grę jak RO chyba też nikt na "dzień dobry" nie potrafi, no ale może się mylę, może występują tu na tym forum jacyś NADLUDZIE z innych gier sieciowych którzy potrafią wszystko i są nieomylni(?)
Podam tylko przykład z wczorajszej gry, kiedy to (wprawdzie za sprawą jakiegoś buga w grze) usłyszeliśmy "rozmowę" jakiś 2 nowych nicków na kanale drużynowym przeciwnika która brzmiała mniej więcej tak: "E no k... no daj mu tą pier.... snajpe bo sie dzieciak popłacze jak se k... fragow nie pozbiera" odp:" ja pier.... co on chce niech se kupi lepsze pudło to se bedzie bral, k... co chce matoł jeden".... itd.
Nie muszę mówić że ów "matoł" był biernym słuchaczem tej "rozmowy" jak i reszta graczy. My z KURKAWODNA1981PL akurat będąc na TS'ie zrobiliśmy krótkie losowanie
kto się ma zalogować jako admin i wykonać ostrzeżenie - wedle podręcznika - najpierw pisemne w stosunku do tych osobników ale przyszedł szok, bo okazało się że już byliśmy pozbawieni mocy:D, więc było 0 reakcji - sprawa do opisania w wątku wcześniej wspominanym:con
Więc tak jak teraz wspominał DESPERAT, możecie "kufofac" "ja pierrrd'olić" i wszystkie neologizmy w ten deseń na serwerze i będzie spox, szlam pojawił się w RO tak jak to ma miejsce w innych sieciówkach, a przez jakiś czas wydawało mi się że w RO gra elita hehehe, no ale szlam napłynął i widać jest bardziej chroniony w imię demokracji i wolności słowa niż użytkownik tzw. normalny.
Ja i kurkawodna jesteśmy po odbyciu służby wojskowej, więc nie jedną wiązanką byśmy was mogli zaskoczyć, bo to chyba 1 rzecz jaką się człowiek w wojsku nauczy o ile jeszcze nie miał przeszkolenia w cywilu, ale LUDZIE po 1 to jest zabawa a nie wojsko a po drugie pomimo dolnej granicy wieku 16 lat raczej wszyscy wiemy że grają i młodsi i może nie miejmy na sumieniu wzbogacania im tej sfery słownictwa, zostawmy to podwórkom.