_KaszpiR_ :
zasady exploitow zostaly wziete z RoLadder.net, od worluka, wkleil mi na ircu zasady z topika dostepnego wylacznie dla adminow roladder (szczerze, to oni sami maja bardzo mroczne metody oceny konfliktow, mysle ze kilka klanow wie o tym bardzo dobrze).
Jak wczoraj powiedzialem, mozecie sie odwolywac piszac do glownego organizatora WCG - http://www.wcg2007.pl/2604.dhtml
z opisem calej sytuacji.
Kilka razy wczesniej mowilem ze zasady beda bazowaly na zasadach roladdera, zostaan tylko odpowiednio dostosowane do WCG w zwiazku z iloscia graczy.
Kaszpir ale skoro tyle razy pisałeś o tym to tu to tam, to dlaczego w pierwszej kolejności nie napisałeś tego w tym cholernym regulamnie na stronie WCG? Przecież co ja mam przeglądać wszystkie polskie strony poświęcone ro żeby nie przegapić jakiejś pokątnej zmiany regulaminu, czy doprecyzowania pewnych zasad?
Ja dopilnowałem żeby moi ludzie przczytali regulamin na stronie
www.wcg2007.pl, oni to przeczytali i znali go kiedy zaczynaliśmy mecz. A to, że Ty sobie gadałeś z ludźmi z BVG i FF na ircu (bo chyba tylko oni tam idlują 24/7) to nie jest dla nas w żaden sposób wiążące w kwestii reguł.
Zresztą ja np IRC sobie zainstalowałem tylko dlatego, bo przez bite 2tygodnie moje maile do Ciebie i Trawiatora w różnych sprawach związanych z turniejem i w sprawie pewnych zmian i updatów danych naszego klanu nie dochodziły, albo nie było żadnego odzewu i potwierzeń z waszej strony.
Napewno złożymy odwołanie, a raczej skargę bo mamy wątpliwości nie tylko co do werdyktu ale też do sposobu i okoliczności w jakich został wydany.
EDIT: Jeszcze małe sprostowanie. Zarzucałeś nam, że nie znamy zasad ROL mimo iż jesteśmy w ROL, a prawda jest taka, że zdązyliśmy się tam tylko zarejestrować i chwilę potem zaczął się turniej i z oczywistych względów nikt z nas Roladą jej regulaminami i innymi związanymi z nią niuansami się nie zajmował bo trzeba było ustawić 7 meczy w 10 dni, powymyślać taksy i je przećiwczyć.