Author Topic: Turniej online - komentarze i informacje  (Read 112437 times)

asn

• Guest
Turniej online - komentarze i informacje
« Reply #90 on: 23 June 2007, 07:04:59 »
dobra koniec pierdolenia - nie robmy offtopa

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #91 on: 23 June 2007, 07:36:37 »
ja sie zastanawiam czy nie zabrac wam praw adminow na serwerach,z z takim podejsciem assasin to stajesz sie zagrozeniem.
powinniscie obaj troche popracowac nad soba, toz to gra, akzdy gra lepiej czy gorzej.

ja gralem miesiac temu to rozwalalem, a teraz to czasem mam problem z rzuceniem granatu aby mi pod nogami nie wybuchl. :)

Plazma

• Guest
« Reply #92 on: 23 June 2007, 09:14:53 »
Dobra wracajmy do tematu ;) Kiedy rozpoczyna sie turniej ? Bo juz jest poczatek wakacji... :P

viatrova

• Guest
« Reply #93 on: 23 June 2007, 14:13:39 »
Plazma :
Dobra wracajmy do tematu ;) Kiedy rozpoczyna sie turniej ? Bo juz jest poczatek wakacji... :P

też tak myśle :)
a i wracając do hstv - to gdyby znalazły się chętne osoby do poprowadzenia transmisji, warto by sie nad tym zastanowić. Pewnie będzie jeszcze nie jeden niezły meczyk do pokazania, czy to w rol, cb czy też eliminacjach wcg :)

Alex

• Guest
« Reply #94 on: 23 June 2007, 16:44:52 »
Yab_PL :
'wielki' come back kilku panow z UKF i od razu klotnie i wywyzszanie - zal.pl

nikt się nie wywyższa. i nikt się nie kłóci oprócz dwóch gostków którzy od dawna nie grają w RO. i nie jest to żaden "'wielki' come back" kilku panów z UKF bo ci grają cały czas. Jeżeli już, to jednorazowy powrót paru graczy w celu zagrania na turnieju. Poza tym Plazma hmmm, to jest po prostu Plazma...

Plazma

• Guest
« Reply #95 on: 23 June 2007, 19:32:48 »
A Alex to jest po prostu Alex... :D z nikim sie nie klucilem :P tak sie po prostu rozmawia z assasinem xD A w hstv moim zdaniem moglby sie pojawic mecz finalowy tego turnieju...

asn

• Guest
« Reply #96 on: 24 June 2007, 19:04:37 »
mysle plazma ze to nei jest mozliwe bo w tym czasie bedzie na wcg toczony zapewne inny turniej np w csa i zgadnij ktory turniej wybierze ekipa hs do pokazania

Plazma

• Guest
« Reply #97 on: 24 June 2007, 20:20:12 »
No jesli tak bedzie to przypal :/ Ale zobaczy sie jak to bedzie ;)

Alex

• Guest
« Reply #98 on: 30 June 2007, 17:35:15 »
Podajcie datę rozpoczęcia turnieju i pozostałe informacje. Zaczęły się wakacje i ludzie zaczynają wyjeżdżać na wieś aby wypocząć :D.

jason.paury

• Guest
« Reply #99 on: 02 July 2007, 14:11:46 »
Siema.
Zapoznałem się pobieżnie z regulaminem turnieju na stronie WCG2007 i jest jedna (jak na razie) rzecz, co do której mam spore wątpliwości. Mianowicie,w regulaminie występuje punkt:
Quote from: WCG 2007
1.3. Błędy mapy

Używanie jakichkolwiek błędów map (tzw. exploity) jest zabronione.

Prosiłbym o zamieszczenie pełnej listy manewrów uważanych za exploit'y na mapach, które są w mapliście. I proszę, żeby uczyniła to któraś z osób zajmujących się turniejem, bo dywagacje na ten temat mnie nie interesują.

Pozdrawiam,
jason.paury

trawiator

• Guest
« Reply #100 on: 02 July 2007, 20:38:27 »
Alex :
Podajcie datę rozpoczęcia turnieju i pozostałe informacje. Zaczęły się wakacje i ludzie zaczynają wyjeżdżać na wieś aby wypocząć :D.

Niestety z przyczyn technicznych (strona wcg nie działa jak powinna) terminy rozpoczęcia zapisów i startu rozgrywek nie są jeszcze znane. Jak tylko będziemy coś wiedzieć natychmiast Was poinformujemy stosownym newsem na tej stronie.

jason.paury :
Siema.
Zapoznałem się pobieżnie z regulaminem turnieju na stronie WCG2007 i jest jedna (jak na razie) rzecz, co do której mam spore wątpliwości. Mianowicie,w regulaminie występuje punkt:
1.3. Błędy mapy

Prosiłbym o zamieszczenie pełnej listy manewrów uważanych za exploit'y na mapach, które są w mapliście. I proszę, żeby uczyniła to któraś z osób zajmujących się turniejem, bo dywagacje na ten temat mnie nie interesują.

Pozdrawiam,
jason.paury

Nikt nie ma zamiaru wypisywać bugów map. Czemu? Jeżeli nie wypisalibyśmy jakiegoś  buga gracze by go używali w myśl tego stwierdzenia "skoro nie jest zabronione to jest dozwolone".

Guz

• Guest
« Reply #101 on: 02 July 2007, 20:41:43 »
jason.paury :
Siema.
1.3. Błędy mapy

Pozdrawiam,
jason.paury

Nikt nie ma zamiaru wypisywać bugów map. Czemu? Jeżeli nie wypisalibyśmy jakiegoś  buga gracze by go używali w myśl tego stwierdzenia "skoro nie jest zabronione to jest dozwolone".
[/quote]

Wiesz na kilku mapach jest kilka mozliwych rzeczy ktore sa powszechnie stosowane w roladzie/cb i zgaduje ze obawy jason'a wynikaja z faktu nadinterpretacji zachowan graczy przez adminow.

WarMan

• Guest
« Reply #102 on: 02 July 2007, 21:14:16 »
Witam a mnie interesuje problem innego typu, mianowicie na pudełku RO jest znaczek 16+ oznacza to że gra jest dozwolona od 16 lat. Jesli bedzie taka sytuacja że na LAN przyjedzie 13 latek z zezwoleniem od rodziców bo taki jest wymóg to co ..... ??

Pozdro

jason.paury

• Guest
« Reply #103 on: 03 July 2007, 10:18:12 »
trawiator :Nikt nie ma zamiaru wypisywać bugów map. Czemu? Jeżeli nie wypisalibyśmy jakiegoś  buga gracze by go używali w myśl tego stwierdzenia "skoro nie jest zabronione to jest dozwolone".

Uważam, że skoro jest tylko 5 map, to wypisanie bugów na nich występujących nie jest jakąś wielką sprawą. Nie wypisanie ich postawi Was adminów i nas graczy w bardzo trudnej sytuacji. Podczas wszelkich turniejów najgorsze są właśnie takie niedomówienia. Spowodują tylko niepotrzebne dyskusje i konflikty. Dlatego zostaję przy swoim zdaniu, że powinno się je wskazać. Po prostu swoboda interpretacji zarówno przez graczy, jak i przez adminów (którzy nie zawsze mają rację) pozostawiona w tym punkcie jest moim (i prawdopodobnie nie tylko moim) zdaniem o wiele za duża.

NightMaX

• Guest
« Reply #104 on: 03 July 2007, 14:39:20 »
w skrócie będzie tak drużyna A wygrywa mecz, drużyna B zgłasza, że A używała pewnej zagrywki według nich niemożliwej do zrobienia, admin stwierdza, że to wykorzystywanie bug'a. Drużyna A jest w dupie i przegrywa mecz bo pije co wieczór z połową gracz z drużyny B. :P