Żołnierze > Ogłoszenia rekrutacyjne do klanów
[JC] szuka graczy
Chrzaszcz:
wszystkich zainteresowanych grą w JC proszę o pisanie na gg. moj nr. 1965950 lub na naszym forum.
kryszek:
Jako ze temat znajduje się daleko w otchłani, a Jarzębina Czerwona nadal rekrutuje to temat odswieżam tym postem:P
Wymagania jakie stawiamy przed przyszlymi czlonkami klanu JC:
- wiek minimalnie 16 lat
- sprawny mikrofon
- zainstalowany program Team Speak
- przynajmniej podstawowa znajomosc map i gry
- kultura osobista.
Jezeli spelniasz wyzej wymienione wymagania i chcesz grac w JC
napisz do nas na tym forum, lub skontaktuj sie
z nami uzywajac gadu-gadu.
Kryszek - 1331773
Chrzaszcz - 1965950
Oczywiście gdy ktoś się zgłosi będzie jeszcze sprawdzony, więc nie liczcie,ze od razu po tym jak napiszecie będziecie w klanie:P
Heniu:
Mam 15 lat, mikrofon ma urwany kabelek, TeamSpeak wlasnie odinstalowalem, w RO zamierzam grac od jutra a tak wogole to jestem cham.
Moge do clanu ?
OK, napisalem to znaczy ze jestem w clanie, przywitajcie nowego gracza: [JC]R0ZkURv!@cZ
kryszek:
--- Quote ---Heniu :
Mam 15 lat, mikrofon ma urwany kabelek, TeamSpeak wlasnie odinstalowalem, w RO zamierzam grac od jutra a tak wogole to jestem cham.
Moge do clanu ?
OK, napisalem to znaczy ze jestem w clanie, przywitajcie nowego gracza: [JC]R0ZkURv!@cZ
--- End quote ---
Ojjjj wielki ŻAL heniutek :D Skoro masz 15 to nie tutaj, poza tym gra jest od 16:yes :P
jenkins:
--- Quote ---Heniu :
Moge do clanu ?
--- End quote ---
......Heniu został SPAMEREM ROKU 2008...........
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version