Różności > Hyde Park

Kryptonim: SWSRO

<< < (14/22) > >>

Wawer:
W związku ze zbliżającym się wielkimi krokami finałem Polish Cup i nasuwającym się pytaniem " co dalej?" mam wrażenie, że kolejne spotkanie warszawskiej "scenki" jest nieuniknione w najbliższym czasie:D.  Czekam zatem,  aż Guzacjusz się zmobilizuje i określi jak korzystny termin.

Guz:
Wawerku ty jeden, co do terminu to moze ta albo nastepna sobota? Daj znac czy zmienilo sie cos w kwesti Twoich planow na ta sobote. Trzeba tez dowiedziec sie czy by pasowalo kaszpirowi i czeresniakowi, bo grottu i clevinger beda czy by sie palilo czy walilo :P

Oczywisice bardzo chetnie napil bym sie zlotego napoju z kims z kim jeszcze nie mialem okazji wiec niech takie osoby sie wpisza, nie ma sie czego bac nie gryziemy :P Warunek jest tylko jeden mianowicie skonczone 18 lat.

Wawer:
Sobota pasuje, a jakże:P

Co do spotkania mam nadzieję, że będzie nas sporo. Jesteśmy mili i sympatyczni, więc na pewno ktoś się skusi:D

_KaszpiR_:
znowu chcecie abym kitral sie na miekkich nogach na stacji metra? :D

Guz:
Kaszpirku bylo zostac z nami i pomoc dopic nam te 3 dzbanki bys na bank nie wracal metrem :)

Teraz troche oficjalnych informacji na temat spotkania (to nie jest prima aprilisowy dowcip)

Kiedy? Sobota 5.IV.2008
O ktorej? 19:00
Gdzie? Pod rotunda przy wyjsciu od strony marszalkowskiej
Plan? Spedzic milo czas i jezeli bedziemy na silach zwieczyc spotkanie kebabem :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version