Suchy_PL_ :to nawet gry nie odpale puki nie sciagnie updata tak ?
Może nie wiesz ale RO to jest gra sieciowa, to nie to co COD czy MOHAA gdzie masz rozgrywkę SP, a skoro jest to gra sieciowa to gra się w nią na różnych serwerach i mogę Cię zapewnić, że nie ma serwerów które nie posiadają aktualizacji. Więc jeżeli nawet bez aktualizacji odpaliłbyś grę to i tak nie miałbyś gdzie pograć.
A teraz jak się ma reinstal systemu do RO:
Zmieniałem niedawno bebechy w kompie to na wszelki wypadek całą RO zrzuciłem na dysk zewnętrzny. Po zainstalowaniu systemu grę z powrotem zrzuciłem do komputera i było wszystko ok. Ale tak się złożyło że musiałem znowu zrobić format i już nie miałem pod ręką dysku zewnętrznego i została w komputerze, ale nic się z nią nie stało, trzeba tylko w plikach gry odszukać "Steam exe" i odpalić grę przez Steam.
Oczywiście gra musi być zainstalowana na dysku, który nie podlega formatowi, nie sądzę że jesteś na tyle nierozsądny żeby RO zainstalować na dysku "C". Oczywiście większość gier i tak trzeba instalować od nowa bo część jakiś plików zapisuje się na dysku "C", ale na szczęście z RO tak nie jest !
Pzdr