Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń
StG 44
AC| AdRain:
a ja doszedłem do drastycznego wniosku :) że lepiej strzelam z Mosina czy Mausera niż z SWT czy G41/43 dlaczego? :) po prostu nauczyłem się strzelać dobrze z tych broni z biodra (podobnie jak z MG xD ale to inna historia).. a na dłuższe odległosći zawsze nie trafiałem z Semi Rifle dlaczego? Po prostu zawsze sobie myślałem "a przeciez i tak nie trzeba wyrzucać łuski mam czas..." i to się kończyło śmiertelnie(dla mnie). A mając w ręku Mosina czy Mausera wiedziałem że mam ten jeden pocisk i nie mogę go chybić
YankeSmgn:
Adrain ja mam to samo :) Po prostu z rifla trzeba sie bardziej postarac zeby w kogos trafic.
Skucha:
Ja za to lubie wlasnie te semiacze (nawet snajpke), mauser/mosin tez sa dobre chociaz na snajpce nigdy tych broni nie uzywam.... co do pistoletow maszynowych to lubie pocinac ppsh/stg
Yab_PL:
svt-40 snajpa ownz:D Jak juz jestesmy przy pepeszy to zdecydowanie u ruskich z smg najbardziej lubie PPD-40 - najbardziej uniwersalny smg u czerwonych
DemoniX:
Stg 44 to super broń.... dobrze spisuje sie na danzing
AdRain ja mam to samo... dlatego semi rifle rzadko uzywam.... nawet w snajpkach...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version