Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń
StG 44
Reaker:
Z Twojej wypowiedzi wynika że albo wypiłeś "stado żubrów po terminie" lub Twój dealer zrobił ci psikusa...
Kasia:
Dlamnie ulubiona bronia jest ppsh 41 albo ta druga wszystkie maja duze magazynki i sie nimi latwo poslugiwac ,a radosc wspaniala jak kopiesz zadki faceta :wink
grzech.pl:
--- Quote ---Kasia :
wszystkie maja duze magazynki
--- End quote ---
Czyli rozmiar jednak ma znaczenie :p
Pindie:
Moje zdanie jest takie: MP40 i 41 padły ofiarą "równania" klas, STG44 natoimiast i PPS44 obroniły się jakimś cudem is działają dobrze. Nawet bardzo dobrze.
Wole PPS44 bo jest to broń z której można strzelać celnie nawet w biegu (!). No ale występują one po przeciwnych stronach więc grając nie mam dylematu.
Powiem że mam wrażenie że PM40 i 41 są jedynymi brońmi pokrzywdzonymi przez autorów gry, a chodziło zapewne o zrównanie szans z riflem (wszak dystanse zwykle bardzo krótkie, nawet jeśli rifla zmuszony jesteś nosić). :/
9mm. para nie jest wcale amunicją tak silną a niemieckie PMy mają masę i rozmiary dzisiejszych karabinków, stąd zastanawia mnie czemu np. takie MP5 pomimo mniejszej masy i większej szybkostrzelności oraz strzelania z zamka zamkniętego daje się tak ślicznie kontrolować a PM40 nie.
Nowy:
--- Quote ---Kasia :
a radosc wspaniala jak kopiesz zadki faceta :wink
--- End quote ---
Ja tam mam jedną dupę ...
moze to nie ta gra ?? zmutowani faceci z dwoma dupami xD
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version