Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń
StG 44
Guz:
Tzn tak STG z cala pewnosica jest najbardziej uniwersalne oparte dzieki czytelnemu celownikowi jest prawie tak samo zabojcze jak MG34 natomiast z bliska z cala pewnoscia ustepuje pepeszy ale mimo wszystko mozna z nim zaszalec w apartamentach na Odessie
Bathin:
No tak Panowie:dozingoff
1. Karabinów w RO jest kilka, np. Mauzer i Mosin.
2. Karabin szturmowy jest tylko jeden, to właśnie STG 44.
3. MP 40 i PPSH to pistolety maszynowe.
Tak że nie ma z czym porównywać STG.
Można tylko dyskutować co kto woli, ja osobiście zawsze jak mogę wybieram STG, a już obowiązkowo na Odessie.
YankeSmgn:
--- Quote ---Soltys :
Dla mnie ppsh czy stg nie robi roznicy, jak bedziesz mial wiecej doswiadczenia w korzystaniu z tych broni to nie odczujesz prawie zadnej roznicy.
--- End quote ---
Nie wiem jak możesz nie zauważać żadnej różnicy. Przecież to są dwie różne bronie. Stg miażdży na dystans - nie można tego powiedzieć o ppshy.
Za to w budynkach i z bliskich odległości lepiej sobie radzi ppsha. Chociaż jak ktoś ma lepszego skilla i jest bardziej opanowany to sobie bardzo dobrze będzie radził z stg w takich sytuacjach.
Dlatego jak wole stg44 :)
Wawer:
--- Quote ---YankeSmgn :
Chociaż jak ktoś ma lepszego skilla i jest bardziej opanowany to sobie bardzo dobrze będzie radził z stg w takich sytuacjach.
Dlatego jak wole stg44 :)
--- End quote ---
Skromniś:yes
U mnie zależy od mapy.np: Lyes krovy - pepeszka
Odessa - Stg
Ale ogólnie stg jest jednak bardziej uniwersalne.
YankeSmgn:
Tak to napisalem, ze niby to ja jestem ten opanowany. Nie chodzi tutaj o mnie, ja po prosty wole stg ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version