Różności > Hyde Park
Mody do RO !!!???
Wittmann:
hmm marder chyba na wschodzie był najwięcej używany chyba że chodzi o 40 rok inwazja niemców na francje a nie aliantów,a francuskie cacuszka to już nie te lata zupełnie,
--- Quote from: ---Bo procz Tygrysa krolewskiego Niemcy zapewne nic ciekawego nie dostana, z pojazdow, ktorych w Ostfront jeszcze nie było..
--- End quote ---
przecież miał być też JAGDTIGER,JAGDPANTHER,hetzer,sdkfz 251 c,jest jasno opisane na forum skąd wziołeś twoje informacje kazmirzk ??
Guz:
--- Quote ---Wittmann :
hmm marder chyba na wschodzie był najwięcej używany chyba że chodzi o 40 rok inwazja niemców na francje a nie aliantów,a francuskie cacuszka to już nie te lata zupełnie
--- End quote ---
Khe khe, niemcy po zdobyciu francji zdobyli dosc duzo francuskich czolgow ktore wcielili do wlasnych jednostek i wiele z nich bylo uzyte wlasnie podczas walk w normandi. Co do marderow to takze jak najbardziej byly uzywane przez niemcow w czasie walk o normandie
kazmirzk:
--- Quote ---kazmirzk :
zapewne nic ciekawego nie dostana
--- End quote ---
słowo zapewne oznacza, że są to tylko me przypuszczenia.. Nie czytałem newsa i nie spodziewlem sie jagd'tow.. :)
Wittmann:
pewnie że wcielali francuskie(a nawet czeskie i rosyjskie) czołgi do swoich wojsk i walczyły na wschodzie w 41 ale czy w normandi w 44 tego na teraz nie wiem ale poszukam ,zdaje mi sie że były by zbyt mocno przestarzałe ,mardery tak samo z resztą ,o których mówisz marder I ,II czy III ,a może o wszystkich? czy pomyliło ci sie z innymi panzerjager'ami
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---Khe khe, niemcy po zdobyciu francji zdobyli dosc duzo francuskich czolgow ktore wcielili do wlasnych jednostek i wiele z nich bylo uzyte wlasnie podczas walk w normandi. Co do marderow to takze jak najbardziej byly uzywane przez niemcow w czasie walk o normandie
--- End quote ---
tak, ale mimo wszystko Niemcy w Normandii mieli bardzo dużo swojego sprzętu ( 10 dywizji pancernych - blisko 2000 czołgów ). Nie widzę potrzeby marnowania czasu na zabawę z francuskimi czołgami - zbędne są...
--- Quote ---pewnie że wcielali francuskie(a nawet czeskie i rosyjskie) czołgi do swoich wojsk i walczyły na wschodzie w 41 ale czy w normandi w 44 tego na teraz nie wiem ale poszukam ,zdaje mi sie że były by zbyt mocno przestarzałe ,mardery tak samo z resztą ,o których mówisz marder I ,II czy III ,a może o wszystkich? czy pomyliło ci sie z innymi panzerjager'ami
--- End quote ---
pewnie jakieś pojedyncze egzemplarze były...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version