Uuu... Ale afera. Ja proponuję powołać komisję śledczą i postawić Mati'ego w stan oskarżenia przed trybunałem stanu. Dobra, żarty na bok.
Miałem napisać tego posta przy okazji poprzedniego tematu ale stwierdziłem, że mam to gdzieś i nie będę się z wariatami kłucił. Ale dziś mam dobry nastrój z samego rana, więc jedziem...
Drodzy Panowie z [2ndAD] - to, że macie tylko jednego idiotę w klanie, który podszywa się pod innych i bluzga ile wlezie, to:
- absolutna bzdura, bo idiotycznych, chamskich, nietolerancyjnych, a nawet antysemickich tekstów od różnych członków Waszego klanu nasłuchałem się i naczytałem ostatnimi czasy wiele
- nikogo tak na prawdę nie obchodzi, bo jesteście klanem i to WY jesteście odpowiedzialni za to, co robią Wasi ludzie, a wszelkie tłumaczenia są po prostu nie na miejscu
Jaśnie Oświecony Panie Adminie Mati - to, że panowie z [2ndAD] dostali ostatnimi czasy świra, nie uprawnia Cię w żadnym, nawet najmniejszym stopniu, do zrobienia tego, co miało miejsce. Znam hasła, a nawet jestem zarejestrowany na TS'ach wielu znanych i nie koniecznie lubianych klanów i jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy odpierniczyć taki numer. Nie powiem, że im się nie należało. Niemniej jesteś ADMINEM najpopularniejszego w Polsce serwera i za taki numer osobiście bym Ci tę adminkę zabrał (a pewnie i bana byś dostał), bo to normalnie wstyd i hańba.
Co do twojego tekstu w kierunku jenkins'a - żeś walnął jak łysy warkoczem o kant kuli do bilarda. Żadko kiedy jenkins używa VoIP'a, a chyba jeszcze nie słyszałem, żeby używał go do obrażania ludzi. Reszta też raczej używa VoIP'a do kierowania resztą ludzi na serwerze, więc nie opowiadaj głupot, bo w tym momencie robisz to, co zwykli robić cheaterzy na forum BF2 - obracasz ostrze oskarżenia o 180 stopni i to w kierunku, w którym nie chcialbyś tego robić. Jak jesteś taki sprytny to znajdź sobie hasło do nas na TS'a - wtedy będziesz miał powód, żeby całe enclave zbanować.
A co do Twojej kultury osobistej na tym forum i wszędzie gdzie masz styczność z graczami RO... Jeśli myślisz, że funkcja ADMINA i wiążące się z tym ograniczenia obowiązują Cię tylko na serwerze gry, to lepiej rzuć tą robotę, bo wstydu kolegom narobisz.
żal.ro.pl