buhahaha
strona fakt faktem wyglada zajebiscie
ale jestem pewien że to stan przejsciowy gdyż admin reinstaluje pliki
ogolnie stronka wyglada calkiem fajnie
Tomciaz niestety musze Cie zmartwic, ale chyba ktos zapomnial tu napisac ze dywizja przestala istniec
DAWNO DAWNO TEMU W ODLEGLEJ GALTKTYCEOtoz po moim odejsciu z bse pykalem sobie funowo z Covalem i Nightem z TG z czasem rozroslo to sie do 9 osob
Lecz 9 osob ktore pykaja sobie w roznych godzinach w rozne gry moze tworzyc ewent. for funową gromadke graczy
no i tak to wygladala
Mi to akurat odpowiadalo bo jakos mi sie nie chcialo grac w klanie przez ten tydzien moze dwa hehe
No ale kontynujac zylismy sobie szczesliwie w naszym malym domku z zielonymi oknami i przytulnym malym pokoikiem z kominkiem
Pewnego Dnia przyszła zła czarownica (-=SK=-Delta) i dała Skarowi jabłko. A, że Skar byl akurat glodny to wcioł całe z ogryzkiem iii... jeb na ziemie
podczas upadku uderzenie w głowe było tak silne iż Skar'a olśniło, że pograł by sobie w jakimś klanie
w ten sposób krasnoludek Skar znalazł się w -=SK=-
pewnego dnia gdy krasnoludek szedł przez las ze złą wiedźmą Deltą spotkali drugiego krasnoludka Najta, dali mu dyplom żeby nie płakał i wzieli go do swojego księstwa, gdy reszta krasnoludków ze stumilowego domku zorientowala się iż kolejny krasnal zagubił się i nie powrócił postanowiły podpalić swój domek nie zamykając kominka i każdy poszedł w swoją strone... jednego zgwałcił zly wilk gdy pomylił go z czerwonym kapturkiem itp...
No w każdym razie wszyscy sobie gdzieś poszli wiec raczej Cię nikt nie zrekrutuje chyba że zechcesz napisać do Covala, zbierzecie krasnoludki i odbudujecie swój domek wesoło podśpiewując "podaj cegłe, podaj cegłę, zbudujemy nowy dom"
W przeciwnym wypadku proponuję zgłosić się do innego klanu
Pzdr